Massage

Mjuka upp ömma muskler och koppla av. Välj någon av våra massage.

Läs mer

Boka massage på Öland och koppla av hos oss

Ta hand om dig själv och boka in en skön massage. Mjuka upp ömma muskler eller bara njut av behandlingen. Hotel Skansen har flera typer av massage att erbjuda. Svensk klassisk massage, gravidmassage och mycket mer. Samtliga massörer är utbildade och har bred kunskap av att utföra massage på personer i alla åldrar.

Möjligheten finns att kombinera besök på vår relax med en övernattning på hotellet. God mat, sköna sängar och en fantastisk hotellfrukost är något som du i så fall kan ta del av. Boka en massage på Öland till dig själv eller ge bort i present till någon speciell.

Använd din friskvård till skön massage

Många arbetsgivare erbjuder idag friskvårdsbidrag. Det är en viss summa som den anställde varje år kan välja att lägga på en friskvårdsaktivitet. Vad som är räknas till friskvård regleras av Skatteverket. Massage räknas som friskvård vilket gör att du kan använda den pengen hos oss. En massage bokas direkt via vår hemsida där vi lediga tider och andra alternativ finns tillgängligt.

I samband med massage kan du även passa på att besöka vår relaxavdelning. Njut i en avslappnad miljö med varma bad och skön bastu. I launge utrymmet kan du även beställa lättare förtäring och bara vara dig själv för en stund.

Aroma, gravid och hot stone

Massage kan även vara mer av en helhetsupplevelse. Aromamassage använder unika oljor som skapar en lugnande effekt och sprider en behaglig doft i rummet. För dig som är gravid finns speciellt framtagen gravidmassage. Vi använder då speciellt utformade kuddar och hittade tillsammans ställningar som är extra komfortabelt för dig.

Denna massage rekommenderar vi för dig som är gravid i vecka 13 och framåt. Hot stone massage bygger på att vi använder lavastenar från Hawaii som hjälper till att minska bland annat stress och spänningar i kroppen. Fantastiska typer av massage som kommer att göra gott för både kropp och knopp.

Stort utbud av massage nära Kalmar

Människan började att använda massage redan tusentals år före Kristus. Än idag använder vi denna metod för att få vår kropp att må lite bättre. Hotell Skansen har flera typer av massage att välja mellan så att alla kan få prova på. Här finns till och med en speciellt anpassad massage för barn. Så ta med hela hela familjen för att få en varsin massage.

En massage kan både användas i förebyggande syfte likaväl som för att enbart är så skönt. Massage av ansikte, rygg eller fötter är några av de områden som vi gärna det knådar för att du ska må ännu bättre.