Är du en stjärna till team Skansen?

Vi är ständigt intresserade av att komma i kontakt med nya kollegor som brinner för service.
Hos oss är det inte alltid erfarenheten som är avgörande, utan ditt intresse för människor, ditt intresse att vara en stjärna och göra det lilla extra alltid varje dag är det avgörande!

Vi söker nu nya kollegor till sommaren 2019:

  • Städ – Städa matsalar, korridorer, hotellrum samt allmänytor. Anläggningen har rum & sviter samt flertalet matsalar, konferensrum och ett underbart spa.

 

  • Serviser/servitörer – Hos oss kommer du få erfarenhet av lunchservering, a la carte servering, bar samt event och bröllop. Ingen dag är den andra lik. Som servitris/servitör hos oss i restaurangen är du alltid ansiktet utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster en fantastisk service och helhets upplevelse.

 

  • Kockar – Vi har öppet året runt i restaurangen. 11.30-21.00 alla dagar serverar vi a la carte. Under högsäsong har köket öppet till 22.00. Vi jobbar med alt ifrån luncher på buffé till a la carte servering. Vi har flera festvåningar och anordnar många olika typer av arrangemang som t.ex bröllop. Vi har ca 500 sittplatser i de olika matsalarna, samt ca 200 sittplatser på våra uteserveringar.

 

  • Receptionister – Som receptionist hos oss har du daglig gästkontakt på plats, via telefon och mail. Du gör bokningar, checkar in och ut gäster samt hantera olika frågor. Absolut viktigast är att du alltid ser våra gäster och finns tillgänglig. Vi är ett team så vi hjälper till där det behövs i restaurangen och baren. De pass som du jobbar natt kommer du precis som på dagen vara behjälplig våra gäster med in-och utcheckning, svara på frågor mm. Du kommer också hjälpa dina kollegor i restaurangen med deras sista rutiner inför att de går hem. Under natten hjälper vi även till med lokalstädningen på hotellet. Du ska kunna jobba dag, kväll och även nattpass. Nattpass kommer vara 1-2 nätter i veckan följt av ledigt.

 

  • Massörer & Spaterapeuter – Dina uppgifter är att utföra våra olika behandlingar, ta emot gäster, servera enklare mat och dryck i vår spaavdelningen samt en del receptionsarbete.

 

Mail ditt cv till jobb@hotelskansen.com

Hitta till oss!

Hitta till oss!

Fyll i din avreseadress för att få en vägbeskrivning.