Fira nyår med oss på Öland!

Skåla in det nya året med oss på Öland. På Hotel Skansen serverar vi en festlig och välkomponerad 4-rätters nyårsmeny med tillhörande dryck. I paketet ingår välkomstdrink, tre glas vin till middagen samt mousserande vin vid tolvslaget. Efter att ni har avnjutit middagen finns det möjlighet att dansa till Lasse Trofast orkester.

När klockan har slagit midnatt och vi firar in det nya året blir det fyrverkerier i vår park. Detta kan både ni som är hotellgäster och övriga i området njuta av, vilket brukar vara ett mycket uppskattat inslag. Vårt nyårsfirande avslutas med vickning. Varmt välkommen till ett festligt nyårsfirande tillsammans med oss!

4-rätters nyårsmeny med dryck

Middagen inleds med pilgrimsmussla som är gravad i lime och vodka. Till den serveras en mango- och papayasalsa, hummervinägrett samt körvel- och krasselsallad. Därefter serveras en halstrad röding med jordärtskockspuré, sikrom och champagnesås.

Givetvis innehåller en nyårsmeny klassiska rätten oxfilé. Vi tillagar den lågtempererad (54 grader) och till oxfilén serveras rotfruktsterrin, portvinssås och friterad rotselleri. Till dessert kan ni njuta av en chokladtarte med citron- och hallonmaräng samt litchikompott.

Nyår med spa och hotell

Få ut så mycket som möjligt av nyårsfirandet genom att boka paket för nyår med hotell. I paketet ingår vår fantastiska nyårsmeny samt övernattning på hotellet. Vi har flera olika typer av rum att erbjuda ni kan även ha tillgång till vår spa- och relaxavdelning.

För att skämma bort er kan ni kombinera paketet med någon av våra spabehandlingar eller en skön massage. Avsluta det gamla året och inled det nya på bästa sätt genom att fira nyår med spa och hotell hos oss Öland.

Välkommen till oss på nyårssupé!

Slipp stressen över att själv behöva planera, handla och laga mat. Oavsett om ni är ett par eller ett större sällskap så kan ni komma till Hotel Skansen, njuta av vår välkomponerade 4-rättersmeny och ha en avslappnad, härlig och festlig avslutning på året.

I menyn ingår en välkomstdrink före maten, vinpaket till till middagen och givetvis bubbel att skåla i vid tolvslaget. En nyårsafton hos oss på Öland blir något att minnas. Boka snarast för att säkra er plats. Varmt välkomna till Hotel Skansen!

Nyårsmeny inkl. dryckespaket 1595:-

Lime- och vodka gravad pilgrimsmussla mango- och papayasalsa, hummervinägrett samt körvel- och krassesallad

Halstrad röding jordärtskockspuré, sikrom och champagnesås

54° lågtempererad oxfilé rotfruktsterrin, portvinssås samt friterad rotselleri

Chokladtarte citron- och hallonmaräng och litchikompott