Hotel Skansens restaurang

Skapa minnesvärda upplevelser och missa inte vår restaurang här hos oss på Öland i Färjestaden.

Vi förenar smak och glädje – varje dag är en fest!

Välkommen till vår restaurang i Färjestaden

Här arbetar kockar som låter sin kärlek till mat synas i varje rätt. Menyn följer säsongen och vi är väldigt noggranna med att använda bra råvaror. Efter ett besök i vår restaurang ska du inte enbart vara med, du ska också ha fått en äkta matupplevelse.

Vår restaurang på Öland har fullständiga rättigheter så att du kan njuta av ett gott vin eller en öl till maten. Självklart så har barnen har en egen meny att välja mat från!

Dagens lunch, a la carte och after work

På vardagar serverar vi dagens lunch på Öland. Välj mellan två olika rätter som är lagade från grunden. Från vår a la carte meny kan du själv komponera ihop en trerätters middag eller välja att äta exempelvis huvudrätt och efterrätt. Den mat som serveras är allt från klassiska rätter till moderna alternativ. Kockarna är engagerade och vill alltid skapa en wow-upplevelse för dig som gäst.

Hotel Skansen är dessutom ett bra val för after work med kollegorna. After work på restaurang Hotel Skansen i Färjestaden inkluderar olika aktiviteter som exempelvis ett musikquiz. God mat för alla tillfällen oavsett om det är med familjen eller kollegorna.

Ölands bästa restaurang?

Om vi får säga det själv så är Hotel Skansens restaurang den bästa restaurangen på hela Öland. Maten som ställs ut på bordet är genomtänkt och vällagad ner till minsta detalj. Våra kockar har en enorm kärlek till mat och väldigt fria händer i att skapa och komponera menyn. Ett stort fokus ligger på att alltid använda bra råvaror.

Ät fantastisk mat på Öland och upptäck hur mat ska smaka. Vid eventuella allergier hjälper vi gärna till att hitta utbytbart alternativ så att alla kan sitta ner och äta i vår restaurang.

God lunchbuffé på restaurang nära Kalmar

Det finns alltid en bra anledning till att äta god mat på Hotel Skansen. Fira något, umgås med kollegor eller bara för att det är så gott. Ät en fantastisk lunch och få energi till att klara av resten av dagen. Lunchbuffé är ett populärt inslag där du får plocka och kombinera ihop mat och sallad till en perfekt blandning på din tallrik.

Närheten till Kalmar gör att denna restaurang på södra Öland passar lika bra för en lunch med kunder som vänner. Besök Hotel Skansen för enbart en bit mat eller unna dig lite extra och boka en behandling på spa.