Boka konferens på Öland

Välj Hotel Skansen för er nästa konferens. Här erbjuder vi en naturlig och ombonad mötesplats som är väl förberedd för er sammankomst, oavsett om det är många eller färre deltagare. Öland är en vacker ö som har otroligt mycket att erbjuda oavsett vad ni söker.

Natursköna upplevelser eller fart och fläkt. Er konferens på Öland anpassas till era behov. För att konferensen ska bli lyckad krävs planering där man går igenom syftet och vad man vill ha ut av sin konferens. Låt hos hjälpa er!

Träffas hos oss på Hotel Skansen

Upplev en konferens där ni kan ägna er åt allt från samarbetsövningar och teambuilding till att gå igenom budgeten och sätta upp nya affärsmål. Vi på Hotel Skansen står för allt det praktiska som bra lokaler, god mat och roliga aktiviteter. En lyckad konferens får både kollegor och chefer att komma närmare varandra, vilket skapar bättre arbetsklimat och samarbeten över tid.

I vår avslappnade miljö finns det möjlighet att skräddarsy er vistelse med till exempel spa, träning eller whiskyprovning.

Konferensanläggning i södra Sverige

Hos oss hittar ni ljusa och trevliga lokaler med den senaste tekniken, vi är en modern konferensanläggning som ligger i en otroligt trevlig och rofylld miljö intill vattnet på Öland, ett riktigt smultronställe. Vi har lokaler som passar både små och större sällskap, det går att arrangera allt från stora föreläsningar till grupparbeten på ett effektivt sätt.

Vi har stor vana av att skräddarsy konferenser utifrån vilka behov och önskemål som finns. Arrangera er nästa konferens i södra Sverige och njut av våra omgivningar på Öland.

Arrangera konferens i Kalmar län

Med vårt läge på Ölands västra sida, med några minuters bilfärd till Ölandsbron, har vi god tillgänglighet för besökare från hela Kalmar län, inklusive närliggande Kalmar. Från centrala Kalmar är det endast 15-20 minuter till oss med bil, eller varför inte ta cykelfärjan över sundet? Hotel Skansen ligger vackert beläget med fin utsikt över Kalmarsund.

Ät gott, trivs och skratta tillsammans hos oss samtidigt som ni kommer närmare varandra som kollegor. Välkommen att kontakta oss med er bokningsförfrågan. Vi hörs!