Spabehandlingar

Skäm bort dig själv och ta hand om kroppen med våra härliga spabehandlingar på Öland.

Läs mer

Boka spabehandlingar på Öland

Hos oss på Hotel Skansen finns ett brett utbud – här hittar du något för hela kroppen. På Skansen välkomnar vi dig till en avslappnad och harmonisk miljö. Du kan ta med familjen eller kom tillsammans med en vän eller partner. Behandlingarna utförs av utbildad personal som fokuserar på att ge dig en fantastisk upplevelse. Det går att förboka en behandling eller kombinera flera. Varmt välkommen till ett modernt spa med en familjär känsla.

Spapaket med middag och övernattning

Få ut det bästa av din upplevelse genom att boka ett spapaket. Vi erbjuder flera olika paket där två av våra populäraste är Njuta och Lycka. Njuta innehåller en övernattning och Lycka ger er två nätter hos oss. I båda paketen ingår tillgång till relaxavdelningen samt en 50-minuters behandling. För en komplett upplevelse ingår även välkomstdrink, trerättersmiddag och frukostbuffé.

På hotellet jobbar engagerade kockar som har en stor kärlek till mat. Bara de bästa råvarorna är gott nog och ett stort fokus på ekologiska alternativ. Boka in ett par underbara dygn där du får äta gott och ta hand om kropp och själ lite extra.

Avkopplande spaweekend på Öland

Kom ner i varv och boka en spaweekend på Hotel Skansen. Vi har något för alla i en gemytlig atmosfär. Åk med din stora kärlek eller boka ett sparpaket för två och få egentid med din bästa vän. En ansiktsbehandling för att ta hand om huden eller en djupgående massage. Massage är godkänd som friskvård så det går och passa på att nyttja friskvårdsbidrag.

Maximera din upplevelse och njut av den fantastiska mat som serveras på hotellet. I kombination med övernattning ingår vår uppskattade frukostbuffé. Börjar dagen på bästa sätt och plocka lite av varje, det finns mycket att välja på!

Stort utbud av olika spabehandlingar

Hotel Skansen har ett brett utbud av spabehandlingar att välja mellan. Spabehandlingar på Öland där det finns möjlighet att rå om hela kroppen. För barn har vi anpassade behandlingar så att hela familjen ska kunna njuta tillsammans.

Vi använder ekologiska produkter och i många fall kommer de från havet. Naturliga produkter som får din hud att må riktigt bra. Helkroppsmassage eller en spamanikyr för naglarna. Vid ett besök på relaxavdelningen lovar vi att ta väl hand om dig. Kontakta oss redan idag för att boka in dina kommande spabehandlingar!