Kreativa uppdraget

Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt!

Läs mer

I Kreativa uppdraget tar ni er runt i närområdet och det kan vara allt från ett fotouppdrag till att ni får hitta något i er omgivning för att lösa upp nya utmaningar. Det finns fler uppdrag än ni kommer att hinna med, så se till att välja de uppdrag som gynnar er grupps färdigheter mest! Aktiviteten är en fartfylld poängjakt där deltagarna får ca 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng. Fel svar ger poängavdrag och man kan svara PASS för att hoppa över frågan – det gäller att prioritera!
Finns även som inomhusalternativ.
Tidsåtgång: 1,5 h -2,5 h. Antal: från 12 till väldigt många

Kodjakten

Kodjakten är en engagerande och gruppstärkande aktivitet.

Läs mer

Kodjakten är en engagerande och gruppstärkande aktivitet i vilken deltagarna tävlar i att finna flest koder inom ett avgränsat område under given tid. Varje hittad kod matas in i en surfplatta som varje lag har, och i retur får de ett uppdrag att utföra eller en klurig fråga att besvara. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Klockan tickar, ni har ca 1 h på er att hitta så många som möjligt!
Tidsåtgång: 45 min-1,5 h. Antal: från 20 till väldigt många

Dinner game

Få den härliga stämningen som brukar infinna sig mot slutet av middagen redan första kvarten.

Läs mer

Engagera alla, skapa härliga samtalsämnen och tävla i lag med och mot dina kollegor.
Varje grupp får en surfplatta fylld med frågor. Ni tävlar i två tidsbestämda omgångar där ni försöker svara rätt på så många frågor som möjligt. Frågorna är skapade för diskussion och skratt och deltagarna prövas i att ta väl avvägda beslut på roliga frågor med varierade svårighetsgrad.
Tidsåtgång: ca 30 min (2x 15 min). Antal: från 20 till väldigt många

Escape room game

Escape Room är ett utmärkt sätt att förstärka vikten av era anställdas varierade kunskaper.

Läs mer

”Ett gäng filosofiska hackare har tagit kontrollen över er företagsserver och även därmed företagets känsliga datafiler. De hotar att radera rubbet. MEN, hackarnas mål är inte pengar, utan istället något mer filosofiskt. Om du och ditt lag inom 60 minuter visar er värdiga, kanske de kan låta bli att radera allt”.
Escape Room är ett utmärkt sätt att förstärka vikten av era anställdas varierade kunskaper, att tillsammans och genom lagarbete besegra klockan och vinna tillbaks er ovärderliga information.
Tidsåtgång 1 h -1,5 h. Antal 15 till väldigt många.

Lådbilsbygge med race

Intressant teambuilding där tävlingsgenen och ens kreativa sida kommer fram.

Läs mer

Varje lag ges exakt samma förutsättningar, byggmaterial och verktyg för att på sitt eget kreativa och fantasifulla sätt bygga en unik lådbil. Det gäller att bygga en stabil, snabb och lättstyrd lådbil med begränsat material och inom tidspress. När alla lådbilar står klara är det dags för rally! Efter rallyt blir det prisutdelning både för placering och för den som gjort den finaste/snyggaste lådbilen.
Tidsåtgång: 2 h-4 h. Antal: Från 12 till väldigt många

Fem kamp & Exklusiv fem kamp

Sumobrottning, samarbetsstation, gladiator eller bungyrun, pilbågsskytte, segway

Läs mer

Fem Kamp

Sumobrottning, samarbetsstation, gladiator eller bungyrun, pilbågsskytte & Segwayfinal. Smidighet, IQ, styrka, balans.
Dessa grenar är dock inte på något sätt skrivna i sten. Vi är väldigt flexibla och viktigast är att det blir rätt för ert gäng. Laget med bäst blandning av färdigheter vinner.
Tidsåtgång: 1,5 h- 2,5 h. Antal: 12-25 pers

Exklusiv fem kamp

Medans sumo- eller zorbfotbollsturneringen är igång är segwaybanan öppen för övning inför lagstafetten. Finalen i Hinderbanan är supertaggad och utlovar oftast flera ledarskiften.
Tidsåtgång: 2h -2,5 h. Antal: 15-30 pers

Western kamp

I westerntemat finns det inget som passar så bra som den mekaniska tjuren eller ”bullride”.

Läs mer

I konceptet finner ni ytterligare westerninspirerade aktiviteter såsom lassokastning med äkta lassorep samt prickskytte med salongsgevär.
Tidsåtgång: 1,5 h- 3 h. Antal: Från 15 till väldigt många

Fäkningstunering

Vem ska få äran att titulera sig som företagets Zorro?

Läs mer

Efter en kort genomgång av hur fäktning och vapnet fungerar samt några tips om hur man bäst sätter en stöt startar utmaningen. Matcherna är 3 x 3 minuter eller först till 5 poäng. Efter några uppvärmningsmatcher så börjar turneringen. Vem ska få äran att titulera sig som företagets Zorro?
Tidsåtgång: ca 2 h. Antal 15-80 pers

Virtual Reality Station

Boka in VR till er konferens så kommer ni få se på många fåniga leenden och höra många “wow”.

Läs mer

Virtual Reality innebär att man med hjälp av en dator och ett headset går in i en helt ny värld. En magisk värld, en rolig värld, en läskig värld eller kanske en kreativ värld, du väljer själv!
Aktiviteten är rolig att se på för åskådarna ser precis vad personen med glasögonen ser.
Tidsåtgång: Anpassningsbar. Antal Från 15 till väldigt många

Icaros Flygsimulator

Känn luften under vingarna.

Läs mer

En skön känsla av att flyga med fördelen att ingen rädsla infinner sig. Man lär sig flyga relativt fort och det tar inte heller speciellt lång tid mellan passagerare.
Tidsåtgång: Anpassningsbar. Antal Från 15 personer

Racingsimulator

Utmana varandra i er favoritbil eller er favoritbana.

Läs mer

Racingsimulatorerna ser häftiga ut och är utrustade med 5.1-ljud, styrning och pedaler med force feedback och bra skärm. Viktigast är dock inte tekniken, utan känslan att sätta sig i en riktig stol och det nära ljudet som höjer pulsen samtidigt som du kör om kompisen i buren bredvid.

Mobilt Game Room

Låt oss förvandla er yta (konferenssal) till ett eget mobilt Game Center med en buffé av aktiviteter.

Läs mer

Perfekt för blandade företagsgrupper, till kickoffen eller konferensen.
Exempel på aktiviteter som kan ingå i ett Mobilt Game Room: Mekanisk tjur, VR station, Skyttesimulator, Racingsimulator, Nattduellen, Jätte nintendo, Icaros Flygsimulator, Segwaybana, Fäktningsstation, Sumofotboll eller bumper body zorb fotboll
Tidsåtgång: 1,5 h – 4 h. Antal: 40- väldigt många

Whiskyprovning

Upplev en whiskyprovning i en av världens största whiskykällare!

Läs mer

Vi anordnar whiskyprovningar för allt ifrån små grupper om minst 6 personer upp till 80 personer. En whiskyprovning kan variera i pris och längd beroende på vad man väljer. Provningen hålls på svenska, men mot förfrågan kan den hållas på Engelska.

Tidsåtgång: 1,5 h -2,5 h. Antal: från 6 personer

Pokertasting

En rolig och annorlunda vin provning där era sinnen sätts på prov.

Läs mer

Ni kommer att få bildprova 5 olika viner från Tommasi och därefter sätta marker på det vinet ni tror att ni har framför er, helt med bedömning efter smak och doft.

Tidsåtgång: 45 min-1,5 h. Antal: från 6 personer

Ölprovning

Låt er guidas genom en fantastisk ölresa.

Läs mer

Låt Nicholas Karlsson med sitt brinnande ölintresse guida dig genom en spännande provning. Ni kan välja olika teman, ex. svenska microbryggerier, pael ale, ipa med flera.
Tidsåtgång: ca 1,5 h Antal: från 6 personer