Konferensaktiviteter

Aktiviteter konferens & dagkonferens

Det är uppskattat att samla alla medarbetare i verksamheten vid minst ett större tillfälle varje år. En konferens bör inte enbart innehålla föreläsningar och workshops, utan det finns många vinster med att boka in roliga konferensaktiviteter som stärker gruppen.

Läs mer

Hos oss på Hotel Skansen erbjuder vi helhetslösningar där vi kan skräddarsy er konferens, fylld med passande aktiviteter. Kom till Öland och låt gruppen lära känna varandra i vår härliga miljö, med allt från fina rum och god mat till de roliga aktiviteterna finns alla förutsättningar för att konferensen ska bli ett mycket uppskattat inslag. Välkommen att kontakta oss med en bokningsförfrågan.

Allt från logiska problem och lådbilsbygge till whiskyprovning

För att en aktivitet på er konferens ska bli lyckad behöver den passa alla deltagare. Vi ger gärna tips på konferensaktiviteter utifrån era önskemål och behov, här finns det något för alla. Exempelvis kan ni utmanas med logiska problem där det krävs att hela gruppen samarbetar. Det finns mer kreativa uppdrag att lösa där tempot är högre. En rolig aktivitet är lådbilsbygget, som avslutas med ett rafflande race mellan gruppernas olika byggen. Vi är även stolta över att kunna erbjuda whiskyprovning i en av världens största whiskykällare. Det finns mycket roligt att ta del av!

Boka konferens med aktiviteter

En fördel med våra flexibla upplägg är att vi på Hotel Skansen kan erbjuda många olika konferensaktiviteter som passar till både små och stora grupper. Inomhus, utomhus, på plats hos oss eller någon annanstans – allt kan anpassas efter era behov och önskemål. En lyckad teambuilding får deltagarna att komma närmare varandra och bygga upp en gemenskap som också leder till ett bättre samarbete på jobbet. Hos oss kan ni stärka er interna kultur med aktiviteter där deltagarna har roligt tillsammans. Välkommen till Öland och Hotel Skansen!