Boka företagsevent på Öland

Ett välplanerat och roligt företagsevent kan verkligen vara till fördel för företaget. Med ett lyckat event stärker ni samarbetet och det gör att kollegor och chefer kommer närmre varandra. Men hur skapar man egentligen ett lyckat företagsevent? Om du inte tidigare har anordnat några event kan det kännas svårt, men du behöver inte oroa dig.

Vi på Hotel Skansen hjälper dig gärna att arrangera ett lyckat event, oavsett hur stort eller litet det ska vara. Om du vill hålla en kickoff på Öland med närhet till Kalmar och södra Sverige finns vi här för att hjälpa dig. Vi kan dels erbjuda en komplett lösning med allt som föreläsningar, boende och middag men även enskilda delar i eventet, såsom aktiviteter.

Fartfyllt, rofyllt eller blandat – vi har tips för ditt företagsevent

Både Kalmar och Öland är vackra platser som är som gjorda för en lyckad kickoff. Här har du dels en varierad och spännande natur men även många historiska platser. Kanske är rundvandringar något som lockar? Eller varför inte aktiviteter där ni kan vistas utomhus?

Vi kan hjälpa dig anordna ett roligt företagsevent med exempelvis besök till Ölands djur- och nöjespark, men vi kan även hålla i intressanta dryckesprovningar av öl eller whisky och anordna roliga VR-aktiviteter.

Brett utbud av aktiviteter

Att varva informationsfyllda föreläsningar med rörelse, skratt och kreativitet brukar vara en lyckad blandning. Tillsammans hittar vi det som passar just er grupp. Vi har allt från whiskyprovning och spa till spännande femkamper och naturupplevelser.

Med vårt stora utbud av olika aktiviteter har vi möjlighet att utforma ett event som passar perfekt för just er. Vi har vana av att arrangera företagsevent för både stora och små grupper, inomhus och utomhus – hör av dig så berättar vi mer!

Vi fixar roliga event till företag

En lyckad kickoff är något som skapar både energi och gemenskap hos ett företag. Det är viktigt att ha kul tillsammans och bygga starka relationer. Det leder till bättre samarbeten i arbetet vilken i sin tur gynnar ert företags prestationer och resultat. Inget företagsevent är det andra likt.

Fart och fläkt, rofyllt med avslappning eller lite av varje? Hotel Skansen har aktiviteter för alla. Spara tid genom att låta oss arrangera ett lyckat event för företag. Vi hjälper till att ordna lyckade aktiviteter till både små och stora grupper. Vi hörs!