Företagsevent på Öland

Ett välplanerat och roligt företagsevent kan verkligen vara till fördel för företaget. En lyckad kickoff stärker samarbetet och gör att kollegor och chefer kommer närmre varandra. Men hur skapar man egentligen ett lyckat företagsevent? Om du inte tidigare har anordnat några event kan det kännas svårt, men du behöver inte oroa dig. Vi på Hotel Skansen hjälper dig gärna att arrangera ett lyckat event, oavsett hur stort eller litet det ska vara. Om du vill hålla en kickoff på Öland med närhet till Kalmar och södra Sverige finns vi här för att hjälpa dig. Vi kan dels erbjuda en komplett lösning med allt som föreläsningar, boende och middag men även enskilda delar i eventet, såsom aktiviteter.

Fartfyllt, rofyllt eller kanske blandat – hur vill du ha ditt företagsevent?

Både Kalmar och Öland är vackra platser som är som gjorda för en lyckad kickoff. Här har du dels en varierad och spännande natur men även många historiska platser. Kanske är rundvandringar något som lockar? Eller varför inte aktiviteter där ni kan vistas utomhus? Vi kan hjälpa dig anordna en rolig kickoff med exempelvis besök till Ölands djur- och nöjespark, men vi kan även hålla i intressanta dryckesprovningar och anordna roliga VR-aktiviteter.

Att varva informationsfyllda föreläsningar med rörelse, skratt och kreativitet brukar vara en lyckad blandning. Hör av dig så berättar vi mer. Tillsammans hittar vi det som passar just er grupp!