Svensk klassisk massage

Svensk klassisk massage

En helkroppsmassage som verkligen går på djupet och löser upp spänningar.
Massagen ökar lymfflöde och blodcirkulationen i musklerna, stärker immunförsvaret och motverkar stress.
Utförs med neutral olja.

25 min ryggmassage 645:-

50 min helkroppsmassage 945:-

Vad är svensk klassisk massage?

Svensk klassisk massage är en traditionell typ av massage som utvecklades i Sverige av Pehr Henrik Ling på 1800-talet. Det är en populär form av terapeutisk massage som fokuserar på att lindra muskelspänningar, förbättra blodcirkulationen, främja avslappning och öka rörligheten.

Den svenska klassiska massagen innefattar olika tekniker, inklusive knådning, friktion och tryck. Massören använder sina händer, fingrar och ibland även armbågar eller underarmar för att applicera rörelser och tryck på kroppens vävnader och muskler. Målet med svensk klassisk massage är att lösa upp muskelspänningar och stelhet, förbättra cirkulationen av syre och näringsämnen i kroppen, öka rörligheten i leder och muskler samt främja avslappning och välbefinnande. Det kan vara fördelaktigt för personer med muskelsmärta, stelhet, spänningar eller för den som helt enkelt vill uppleva avslappning och stressreducering.

Spa med svensk klassisk massage

Välkommen till vårt harmoniska spa på vackra Öland där du kan njuta av en underbar upplevelse av svensk klassisk massage. Vår spaanläggning är utformad för att erbjuda dig en avkopplande och lugn atmosfär, där du kan släppa vardagens stress och bekymmer.

Svensk klassisk massage är en av våra mest populära behandlingar, och det är inte svårt att förstå varför. Våra skickliga massörer är experter på att använda de rätta teknikerna för att lösa upp spänningar och stelhet i dina muskler. Efter din klassiska massage kan du återvända till avslappningsområdet och ta det lugnt en stund, njuta av den stillsamma atmosfären och låta effekterna av massagen sjunka in i kropp och själ. Du kan även välja att utforska andra behandlingar och faciliteter som vårt spa har att erbjuda, såsom bastu, bubbelpool eller andra skönhets- och välbefinnandebehandlingar. Boka svensk klassisk massage

Vem är svensk klassisk massage lämpad för?

Svensk klassisk massage är lämpad för en bred målgrupp och kan vara fördelaktig för olika personer i olika situationer. Den är särskilt lämplig för:

  • Personer som vill ha en stund av avkoppling och välbefinnande
  • Personer med muskelspänningar, stelhet och smärta
  • Idrottare och personer med sportrelaterade skador
  • Personer med dålig blodcirkulation eller svullnad i ben och fötter
  • Personer som upplever stress, ångest eller sömnproblem

Det är alltid viktigt att ta hänsyn till individuella hälsotillstånd och rådgöra med en licensierad massör eller massageterapeut för att avgöra om svensk klassisk massage är lämplig för dig och eventuella kontraindikationer som kan finnas.

Frågor och svar om svensk klassisk massage