Aromamassage

Harmonisk och lugnande helkroppsmassage med unika oljor.
En kombination av aromapressur och effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller kroppen med ny energi. Boka här

25 min ryggmassage 645:-

50 min helkroppsmassage inkl. ansikts- och fotmassage 945:-

70 min helkroppsmassage inkl. ansikts- fot- och skalpmassage 1345:-

Vad är aromamassage?

Aromamassage är en typ av massage där man använder eteriska oljor för att hjälpa till att förbättra ditt humör och mentala tillstånd. Terapeuten använder en mängd olika rörelser och tekniker för att hjälpa personen att slappna av och bli avspänd.

De eteriska oljorna anses bidra till att förbättra cirkulationen, minska inflammation och främja läkning. Oljorna absorberas genom huden och kommer in i blodomloppet, där de går till hjärnan och påverkar områden som är förknippade med humör, känslor och tankar.

Aromamassage sägs vara fördelaktigt för att lindra stress, ångest, depression, sömnlöshet och andra psykiska problem. Boka aromamassage

Vad är aromaterapi?

Aromaterapi är användningen av eteriska oljor för att främja hälsa och välbefinnande. Eteriska oljor är naturliga extrakt från växter som innehåller flyktiga aromatiska föreningar. När de används aromatiskt kan eteriska oljor stimulera hjärnan för att förbättra humöret, lindra stress och öka energinivån. De kan också användas lokalt för att förbättra hudens hälsa och utseende.