Boka hotell & boende på Öland

Välkomna till solen och vindarnas ö och Hotel Skansen där ni kan bryta gamla mönster och hämta ny energi. Ta chansen att koppla av och njuta av en lyxig weekend eller utforska Öland med hotellet som en bra utgångspunkt! Lyxiga till er vistelse med någon av våra behandlingar som våra duktiga terapeuter erbjuder. Vi erbjuder ett fantastiskt boende med fräscha rum, bra mat och en fantastisk frukostbuffé – året runt!

Här finns något för alla – god mat och dryck, en av världens största whiskybarer, härligt avkopplande spabehandlingar, relaxavdelning och personal som finns för er! För er som vill utforska trakterna kring Färjestaden är Ölands köpcentrum, Färjestadens hamn, Talluddens beach och Ölands djurpark självklara utflyktsmål. Ni kan också boka ett golfpaket eller varför inte besöka Stora alvaret eller någon av de berömda fyrarna.

Öland och Skansen är ett populärt besöksmål hos många, både kärlekspar, kompisgäng och barnfamiljer. I receptionen blir ni rekommenderade olika aktiviteter och populära resmål – allt för att ni ska få den upplevelse ni önskar! Välkommen med din bokning redan idag!

Hotell med pool i Färjestaden

Bada utomhus soliga dagar och njut av den svenska sommaren och inomhus kalla vinterdagar. Sommartid är hotellet en perfekt utgångspunkt för en öländsk sommar, dessutom erbjuder hotellet närhet till havet samt en inom- och utomhuspool. Utomhuspoolen har ett trevligt område där det finns solstolar att koppla av i. Inomhus har vi en uppskattad relaxavdelning för stora och små med både inomhuspool, bastu och jacuzzi där det går att koppla av och njuta ordentligt.

Tips! Hotellets sviter har bubbelbadkar på rummet så du kan fortsätta att bada hela dagen och få en extra guldkant på er vistelse.

Barnvänligt hotell för hela familjen

Till Hotell Skansen är alla välkomna, både på spa där de kan njuta av bad tillsammans med vuxet sällskap och i restaurangen med vår uppskattad barnmeny med rötter som brukar falla små gourmeter i smaken. Ett barnvänligt hotell som gör det lilla extra för att alla ska trivas. Dessutom har vi flertal tipsar gärna olika aktiviteter som finns på Öland och i närheten av Kalmar. Ett exempel är och besöka Ölands djurpark i samband med en vistelse på vårt familjehotell.

Njut av romantiskt och lyxigt boende

Oavsett om ni firar en bröllopsdag eller bara vill komma bort för en stund är Hotell Skansen en bra destination. Här njuter ni av lugnet och gör precis så mycket eller lite ni själv vill. Ät fantastisk mat, bo i ett lyxigt boende på Öland och ta dagen som den kommer. Boka in en vinprovning, njut på vårt spa av sköna behandlingar eller bara ge er ut i de vackra omgivningarna.

Ett romantiskt hotell där ni kan skämma bort varandra lite extra. Det är nära till Kalmar för shopping och Öland har många guldkorn att utforska hand i hand med någon du håller kär.