Boka hotell & boende på Öland

Hotel Skansen är en plats där ni kan bryta gamla mönster, där du och dina nära & kära kan hämta ny energi.  Hos oss får ni chansen att koppla av och njuta av en lyxig weekend. Det är många som väljer att göra sin vistelse till en härlig spaweekend genom att boka någon av våra behandlingar som våra duktiga terapeuter erbjuder. 

Hos oss finns något för alla – god mat och dryck, en av världens största whiskybarer, härligt avkopplande spabehandlingar, relaxavdelning och personal som finns för er! För er som vill utforska trakterna kring Färjestaden är Ölands köpcentrum, Färjestadens hamn, Talluddens beach och Ölands djurpark självklara utflyktsmål. Ni kan också boka ett golfpaket eller varför inte besöka Stora alvaret eller någon av de berömda fyrarna.

Hotell Skansen erbjuder ett fantastiskt boende med fräscha rum och bra mat. Ett hotell på Öland som är populärt bland kärlekspar, kompisgäng och barnfamiljer. Det är möjligt att boka hotell året runt för att komma bort och koppla av för en stund.

Vi kan hjälpa till och rekommendera olika aktiviteter eller så kan ni besöka vår whiskybar — vilken är en av världens största. Boka någon av de rumstyper vi erbjuder. Sköna sängar och en mycket uppskattat frukostbuffé är en viktigt del i helhetsupplevelsen. Välkommen med din bokning redan idag!

Hotell med pool i Färjestaden

Få en helhetsupplevelse med riktigt bra boende på Öland. Här finns både närheten till havet samt inom- och utomhuspool. Utomhuspoolen har ett trevligt område där det finns solstolar att koppla av i. Inomhus har vi en uppskattad relaxavdelning för stora och små. Inomhuspool och jacuzzi där det går att koppla av och njuta ordentligt.

Bada utomhus soliga dagar och njut av den svenska sommaren och inomhus kalla vinterdagar. Hotellets sviter har bubbelbadkar på rummet så du kan fortsätta att bada hela dagen. Välkommen att besöka ett hotell i Färjestaden som håller hög standard där gästernas trivsel alltid står i fokus.

Barnvänligt hotell för hela familjen

Till Hotell Skansen är alla välkomna, vi älskar barn! På hotellet möter familjen en avslappnad atmosfär. Barnen får följa med på spa och kan njuta av bad tillsammans med vuxet sällskap. I restaurangen finns en uppskattad barnmeny med rötter som brukar falla små gourmeter i smaken. Ett barnvänligt hotell som gör det lilla extra för att alla ska trivas.

Vi tipsar gärna olika aktiviteter som finns på Öland och i närheten av Kalmar. Det finns olika hotellpaket att boka roende på vad familjen vill uppleva tillsammans. Ett exempel är och besöka Ölands djurpark i samband med en vistelse på vårt familjehotell.

Njut av romantiskt och lyxigt boende

Oavsett om ni firar en bröllopsdag eller bara vill komma bort för en stund är Hotell Skansen en bra destination. Här njuter ni av lugnet och gör precis så mycket eller lite ni själv vill. Ät fantastisk mat, bo i ett lyxigt boende på Öland och ta dagen som den kommer. Boka in en vinprovning, njut på vårt spa av sköna behandlingar eller bara ge er ut i de vackra omgivningarna.

Ett romantiskt hotell där ni kan skämma bort varandra lite extra. Det är nära till Kalmar för shopping och Öland har många guldkorn att utforska hand i hand med någon du håller kär.