Hotel Skansen

79 rum varav 76 dubbelrum/sviter samt 3 enkelrum. ca. 235 bäddar inklusive extrasängar.

Våra paketerbjudanden Boka rum & övernattning

 

Vi har 3 utomhus jacuzzi som alla boende gäster har tillgång till.  Under sommarmånaderna har vi också en uppvärmd utomhus pool.

Väljer ni boende i tingshuset ingår det entré till spa. Bokar ni i huvudbyggnaden kan ni köpa till entré för 250:-/person & dag.

Alla våra gäster får träna gratis på intilliggande gym – Welness Studio som har öppet alla dagar mellan 05.00-24.00.

I alla våra rum, restaurang, spa och allmänna utrymmen har ni tillgång till fritt fibernäts Wi-Fi.

Hotel Skansen är en plats där ni kan bryta gamla mönster, där du och dina nära & kära kan hämta ny energi och finna nya stigar i livet. I den grönskande parken finns ett lugn att varva ner i och kanske kan du och dina vänner glömma vardagen för en liten stund. Hos oss får ni chansen att koppla av, få ny energi och njuta av en lyxig weekend. Hos oss på Hotel Skansen finns också ett underbart spa där välutbildade terapeuter skämmer bort våra gäster. Det är många som väljer att göra sin vistelse till en härlig spaweekend. Hos oss finns något för alla – god mat och dryck, Sveriges största whiskysamling, uppvärmd härlig pool, inomhus- och utomhus jacuzzi, härligt avkopplande spabehandlingar och personal som finns för er! För er som vill utforska trakterna kring Färjestaden är Ölands köpcentrum, Färjestadens hamn, Talluddens beach och Ölands djurpark ett självklart utflyktsmål. Ni kan också boka ett golfpaket för att spela golf eller varför inte besöka Stora alvaret eller någon av de berömda fyrarna. ”Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande”

Våra paketerbjudanden