Dryckesprovningar

Boka ölprovning med övernattning

Ge bort en present, skäm bort dig själv eller boka in något speciellt till årets konferens med jobbet. Ölprovning med övernattning på hotell på Öland är en minnesvärd upplevelse vid alla tillfällen.

Vi anordnar ölprovning för både små och stora grupper och kan skräddarsy ölprovningar och andra olika dryckesprovningar efter specifika önskemål. Hotell Skansen har ett fantastiskt läge med närheten till Kalmar och de vackra omgivningarna.

Ni får under en provning möjlighet att fördjupa kunskaperna inom öl och prova spännande sorter. Boka en ölprovning med mat och avsluta dagen med en god natts sömn i en bekväm säng. I vår evengemangskalender hittar du planerade ölprpvningar på Öland. Passa på att boka bord innan eller efter din provning.

Vinprovning på Öland & med närhet till Kalmar

Ta möjligheten att lukta och smaka på olika sorters vin och hitta nya favoriter. Kombinera gärna med en weekend på Öland där övernattning på hotell med mat och spa. Vinprovning nära Kalmar med utbildad och kunnig personal som guidar er genom spännande viner.

Vi hjälper dig att utforska den underbara världen inom vin. Vinprovningar kan bokas både privatpersoner och företag. Avnjut en god middag i vår restaurang där maten lagas från grunden.

Råvarorna är noga utvalda och all mat lagas med samma kärlek som vi känner för vin. Bjud med någon du håller kär eller ta med kollegorna på vinprovning med övernattning.

Privat champagneprovning för grupper

Upplev en minnesvärd champagneprovning på Hotell Skansen. Champagneprovning på Öland genomförs som både privata bokningar och enskilda grupper till att smaka på de ädla bubblorna. Vi besitter den omfattande kunskaper och ge dig en djupare förståelse av sammansättningen i champagne.

Tillsammans bestämmer vi typ av champagne och hur många sorter ni önskar att smaka på. Passar gärna på att kombinera champagneprovning med övernattning på hotellet för en helhetsupplevelse. Det finns möjlighet att boka provningar året runt och går att anpassa till både små och stora grupper. Låt champagnen killar mot gommen och ta del av smaken på ett helt nytt sätt.

Kombinera bubbelprovning & spa

Spa och mousserande vin är en uppskattad aktivitet av både tjejgänget och det förälskade paret. Vi anordnar bubbelprovning som alla kan anmäla sig till. Under ledning av vår kompetenta personal ökar ni på och fördjupa kunskaper om mousserande vin under avslappnade former.

På anläggningen finns ett spa där du kan bada i en jacuzzi eller boka in någon av de behandlingar som vi erbjuder. Vällagad mat, god cava samt avslappning för både kropp och själ när det är som bäst. Hotell Skansen erbjuder en avslappnad atmosfär i härliga miljö. Känslan av lyx och glamour blir snabbt ett inslag vid denna typ av evenemang.

Frågor och svar om dryckesprovning

Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna kring dryckesprovningar.