Boka teambuilding på Öland

Öland är en otroligt vacker ö där närheten till havet är väldigt påtaglig. Här är det optimala miljöer för att ägna sig åt rolig teambuilding. Hotel Skansen erbjuder flertalet spännande aktiviteter där ni kan boka in en eller flera stycken, beroende på vad som passar för.

Vi kan fixa allt från lugna övningar som kräver mycket logiskt tänkande, till mer fartfyllda och pulshöjande övningar. Vårt läge med några minuters bilfärd till Ölandsbron ger en smidig närhet till Kalmar, och självklart kan ni kombinera er teambuilding med övernattning på hotell.

Mysiga rum och god mat är perfekt efter en dag fylld med skratt och roliga aktiviteter tillsammans. Vi hjälper till med att skräddarsy er teambuilding, kontakta oss för mer information!

Stort utbud av övningar och aktiviteter

I den dagliga verksamheten på en arbetsplats är det lätt att hel gå in i sin yrkesroll. Ett miljöombyte får många att slappna av och arbetsgruppen kommer närmare varandra på ett naturligt sätt.

Satsa på teambuilding och tävlingar som snabbt får deltagarna att bli engagerade. Exempelvis kan ni utmana varandra i en spännande fäktningsturnering.

Efter en kortare genomgång får ni fäktas mot varandra i rafflande dueller. Vi erbjuder även whiskeyprovning i vår berömda källare, samt mycket annat. Hos oss på Hotel Skansen kan vi anpassa erbjudandet utifrån era önskemål. 

Tips på teambuilding för företag

Teambuilding är fantastiskt för att skapa en sammansvetsad arbetsgrupp. Några exempel på övningar ger en härlig gemenskap är Westernkampen, där ni givetvis får tampas med den mekaniska tjuren.

Andra moment är prickskytte med salongsgevär och lassokastning. För den som vill ha mer logiskt tänkande kan ni utmana er i ett Escape Room.

Där måste laget hjälpas åt för att tillsammans lycka lösa utmaningen. Gruppen har 60 minuter på sig att lösa mysteriet, en kamp mot klockan – tillsammans.

Är teambuilding avdragsgillt?

Om följande tre delar uppfylls – teambuildingen pågår i minst sex timmar, är obligatoriskt för alla deltagare och att ni äter måltider gemensamt, så är alla kostnader avdragsgilla.

Själva teambuildingen som genomförs ska även ha ett tydligt syfte att stärka arbetsgruppen och ta företaget framåt. Kostnader som är avdragsgilla innefattar boende, mat och aktiviteterna.

Tidsperioden får vara upp till maximalt en hel vecka. Ni ska även kunna dokumentera vad ni har gjort vid händelse av att Skatteverket granskar era avdrag.

Teambuilding är avdragsgill eftersom att den räknas som “vanligt” arbete om tidigare nämnda villkor är uppfyllda.