Gravidmassage

En skön och avkopplande behandling till dig som väntar barn. Du ligger på en specialanpassad gravidkudde i en mycket avslappnad ställning på sidan för bästa komfort för både dig och barnet. Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13. Boka här

50 min helkroppsmassage 945:-

Vad är gravidmassage?

Graviditetsmassage är en typ av massage som är särskilt utformad för gravida kvinnor. Den hjälper till att lindra spänningar i nacke, rygg och axlar, minskar svullnader i händer och fötter och bidrar till att förbättra cirkulationen. Det kan också hjälpa till att lindra smärta i samband med förlossningen.

En typisk session omfattar mild massage av ansikte, nacke, händer, armar, rygg, ben och fötter. Vanligtvis används massageolja eller kräm, och det är viktigt att vara försiktig så att man inte trycker på buken.

Gravidmassage är den perfekta behandlingen för gravida kvinnor som söker en stunds avkoppling oavsett om det handlar om att unna sig ett lyxmoment, alternativt lindra vanliga problem som kan uppstå under graviditet. Läkare och barnmorskor rekommenderar denna typ av massage för symptom som huvudvärk, trötthet i nacke/rygg.

Spa med gravidmassage

Unna dig den ultimata avkopplingen med en lyxig graviditetsmassage på spa. Slappna av, föryngra dig och återställ ditt inre lugn med en lyxig gravidmassage på spa – för du förtjänar att bli bortskämd. Boka gravidmassage