Whiskyprovning

Boka provning av whisky på Öland & med närhet till Kalmar

Boka platser på en whiskyprovning hos oss i vår unika whiskykällare med över 1200 olika sorters whisky! Alla våra öppna provningar hittar ni i vår evenemangskalender, i den kan ni hitta ett datum som passar er.

Är ni fler 10 personer kan ni även skicka en provningsförfrågan till oss på ett eget valt datum via mail: info@hotelskansen.com.

Provningen hålls på svenska men kan mot förfrågan hållas på engelska.  Åldersgräns för att vistas i källaren under provningen är 18 år, önskar ni endast sitta med och lyssna betalar ni fullpris.

Passa på att boka övernattning och frukost eller vårt populära whiskypaket med övernattning och middag. Förutom världens största whiskybar finns här även en relaxavdelning, spabehandlingar och restaurang – allt för en fantastisk och avslappande vistelse!

 

Vår berömda whiskykällare

Hotell Skansen kan stoltsera med att ha världens största whiskykällare och whiskybar. Vi har skrivit in oss i rekordböckerna och har under många år byggt upp ett imponerande utbud av whiskysorter. Under 1950 talet grävdes källaren ut och från 90-talet och framåt började vi att fördjupa oss i whisky, en dryck som finns i många sorter och lagras under lång tid.

Vi anordnar whiskyprovningar för allt ifrån små sällskap om minst 10 personer upp till stora konferenser, företag och whiskyklubbar på upp till 80 personer.