Konferenslokaler

Konferenslokaler Hotel Skansen Öland

Dags för konferens? Att hålla en lyckad konferens kräver en hel del planering och det är oftast bäst att vara ute i god tid. För dig som vill hålla en konferens i södra Sverige, kanske på Öland eller i närheten av i Kalmar, kan vi hjälpa dig.

Läs mer

Letar du konferensrum på Öland?

Hos oss på Hotel Skansen kan du inte bara boka vackra och praktiska konferenslokaler, vi erbjuder även en komplett lösning med såväl lokaler och boende till passande konferensaktiviteter. Här hittar du moderna lokaler i olika storlekar som passar för både små och stora grupper.

Boka flexibla konferenslokaler

Beroende på hur många som ni är erbjuder vi fem olika lokaler med varierande kapacitet. Vår största lokal, Gästgifvarssalen, rymmer 250 personer, medan vår minsta sal, Skafferiet, rymmer 30 personer. Därtill finns den mysiga Whiskykällaren, Vinkällaren och andra allmänna utrymmen för mindre grupper.

De konferenslokaler som vi har är mycket flexibla. Varje lokal kan möbleras för att möta era behov. Flexibiliteten gör att vi kan arrangera lokalerna på det bästa sättet för era behov och önskemål. Hör av dig med en förfrågan så återkommer vi med en offert!

Små och stora konferensrum för dagkonferenser

Med en väl planerad konferens hinner ni med väldigt mycket tillsammans. Hos oss kan ni antingen sova över och ha en konferens över flera dagar med middag och aktiviteter, eller så kan vi arrangera en passande dagkonferens.

I våra fantastiska och avslappnade miljöer med närheten till havet och Kalmarsund kan ni samlas över dagen, få inspiration och planera för framtiden tillsammans. Lokalerna är väl anpassade för att ta emot både stora och mindre grupper, vi ser till att arrangera en passande lösning för er.

Komplett lösning med konferenslokal, mat och hotell

Vi är stolta över att kunna erbjuda helhetslösningar med moderna konferenslokaler och där ni som deltagare kan kombinera vistelsen med övernattning på vårt hotell. I de mysiga rummen kan ni återhämta er och ta del av en vacker utsikt mot Kalmarsund.

På Hotel Skansen har vi även en fantastisk restaurang där ni hittar gott om lokala råvaror. Maten är lagad från grunden av kockar med stor passion för sitt yrke. Till er konferens kan vi också arrangera roliga konferensaktiviteter inom ett stort och varierande utbud, med något som passar för alla. Välkommen till oss!

Nära havet
WiFi
Parkering
Frukost
Konferens