Boka spa på Öland med hotell

Hotell Skansen har ett populärt spa på Öland att koppla av och njuta på. Njut av ett övernattningspaket med entré till vår relaxavdelning eller varför inte göra det till en hel weekend. Unna dig själv en alldeles egen stund hos oss med spabehandlingar som är några av södra Sveriges bästa, i närheten av Kalmar. När ni bokar en spabehandling hos oss ingår entré till vår relaxavdelning med både inomhuspool och utomhuspool samt bastu och bastutunna.

Relaxavdelning har bastu och pool i en trevlig miljö. Det finns möjlighet att köpa lättare mat och dryck att äta i vår lounge. Vid en vistelse får du låna badrock, handduk och tofflor att använda.

Flera av behandlingarna som exempelvis massage går att boka som duobehandling. Då delar du upplevelsen på spa nära Kalmar med någon du tycker om.

Ni kan nyttja ert friskvårdsbidrag hos oss. Vi tar emot epassi som betalning. 

default

Läs mer

Barnvänligt spa för hela familjen

Alla ska kunna ha en mysig stund på Öland och besöka spa. Hotell Skansen har ett spa där barn är välkomna i vuxet sällskap. Det finns speciella behandlingar för barn i åldrarna 8–16 år för lite extra lyx och glamour på semestern. Att bada i pool både inom- och utomhus är något som de flesta barn älskar. Ta med hela familjen på en avkopplande upplevelse där ni tar dagen som den kommer.

Vi älskar barn och vill att alla ska trivas under en vistelse. Ni tar med och använder egna badkläder vid besöket på relaxen och kan byta om i omklädningsrummen.

Lyxigt spa med närhet till Kalmar

Det ska kännas extra lyxigt att besöka spa på vårt hotell. Därför använder vi Phytomér vid all hudvård som är ledande i sitt slag. Produkterna bygger på forskning och skapar avancerad hudvård genom att ta tillvara på de rikedomar som finns i havet. Alger, mineraler och saltvatten bidrar till en välmående hud efter ett besök på spa i Färjestaden.

Besök en spa anläggning på Öland där både kropp och sinne kommer att få rätt omsorg för att må bra. Ett spa nära Kalmar som bjuder på fantastiska faciliteter och vänder sig till all som vill komma bort från vardagen för en stund.

Dagspa eller mysig weekend på spahotell

Boka in en vistelse på Öland med spa på dina villkor. En heldag på spa där det finns många behandlingar att prova på. Massage på flera sätt såsom svensk klassisk massage eller aromamassage. Ta hand kropp och ansikte med ansiktsbehandlingar eller kroppsbehandlingar. Färga dina ögonfransar, njut av djupgörande ansiktsbehandling eller boka en kroppsinpackning.

I utbudet av behandlingar finns det något för alla. Boka in dig på en eller flera behandlingar, du bestämmer själv vad din dag på spahotell ska bestå av. Det finns naturligtvis att boka in en hel weekend bestående av god mat, sköna sängar och många timmar på relaxavdelningen.