Paket

Här nedan ser ni alla våra övernattnings – och dagspaket. Vill ni bara se övernattningspakten eller bara dagspaketen använd er av filtret. 

Koppla av och upplev en underbar weekendresa på ett av Sveriges bästa hotell. Och det bästa är att du själv bestämmer vilken veckodag du vill ha din weekend.

Läs mer

Boka hotellpaket och weekendpaket på Öland

Helg hela veckan är fullt möjligt vid en vistelse på Hotell Skansen. Boka det populära Skansenpaketet där vi undet två dagar tar hand om och skämmer bort er. Ett hotellpaket med middag och övernattning i en underbar miljö. Ta med en vän eller kärleken i ditt liv och få ett avbrott från en hektisk vardag.

Ett weekendpaket på Öland där det finns möjlighet att upptäcka alla smultronställen som finns runt om på ön. Ta dagen i er egen takt och fyll på med välbehövlig energi. Paketet går att boka vardag som helg – välkommen att skämma bort er själv för en stund.

Erbjudande med middag och spa

Boka ett spapaket och låt kroppen njuta på både in- och utsida. En kulinarisk upplevelse med mat som lagas med kärlek och ett besök på vårt spa. Middagen lagas från grunden och är baserad på bra och lokala råvaror av hög kvalitet. Hotellpaket med middag och spa är en tre dagar lång vistelse varav två nätter.

I paketet ingår tillgång till relaxavdelningen samtliga dagar under vistelsen. Bubbla, bada i en pool eller njut i en bastu. På spa finns möjlighet att boka in en eller flera behandlingar för hela kroppen. Njut av en behandling ensam eller välj en för par. 

Hotellpaket som passar familjer och barn

Hotell Skansen står öppet för alla, stora som små. Ett hotellpaket för hela familjen låter barn vara barn. Här finns utrymme att leka och släppa loss all energi. Vid besök på vår relax kan även de yngre individerna bli ordentligt bortskämda. Självklart erbjuder Hotell Skansen behandlingar för barn.

En anpassad ryggmassage eller ansiktsbehandling med milda produkter som bidrar till en genuin upplevelse. I restaurangen finns en barnmeny att från för små gourmeter. Runt omkring på Öland och med närheten till Kalmar finns det mycket roligt att göra. Aktiviteter som får hela familjen att släppa loss och skapa minnen för livet tillsammans. 

Kombinera med golf och andra aktiviteter

Ett weekendpaket i Småland kan vara fyllt med många aktiviteter. Det finns många fartfyllda aktiviteter utomhus. Cykla eller vandra för att kunna ta in den dramatiska naturen som sträcker ut sig. Fågelskådare söker sig till Öland då många fågelarter tycker om att häcka här. Runt om ön finns flertalet golfbanor för alla oavsett handikapp.

Kombinera ett hotellpaket med golf och få ut det absolut bästa av din vistelse hos oss. Vi hjälper gärna till att rekommendera och tipsa om passande aktiviteter för er. Runt omkring i närområdet finns flertalet små butiker, caféer och ateljéer att besöka för upplevelser i lugnare tempo.