Boka kickoff på Öland

Anordna en kickoff med jobbet som är värd att minnas. Vi på Hotel Skansen hjälper till att arrangera en härlig kickoff fylld aktiviteter. Vi har gott om både lugna och mer fartfyllda aktiviteter, ni bestämmer vad som passar bäst.

Självklart kan det anpassas för både små och stora grupper. Vi kan fixa allt från enstaka moment till helhetslösningar med övernattning och mat. På hotellet finns det gott om konferensrum, hotellrum och trevliga gemensamma ytor att umgås på.

I den egna restaurangen lagar vi mat från grunden med stor kärlek. Varje kickoff skräddarsys efter era behov. Kontakta oss gärna med en förfrågan så återkommer vi med en offert. Varmt välkommen till oss på Öland!

Kickoff med roliga aktiviteter

En kickoff med jobbet handlar mycket om att få arbetsgruppen att lära känna varandra och bli mer sammansvetsade. Här på Öland finns det olika aktiviteter som utmanar och ställer krav på både samarbete och gemenskap.

Det ska vara roligt och engagerande, genom Hotel Skansen finns ett brett utbud av många olika aktiviteter – här hittar ni något som passar alla. Vi har allt från kreativa uppdrag och femkamp till lådbilsbygge och whiskyprovning.

En rolig kickoff för företag kan inkludera ett antal olika aktiviteter utifrån era önskemål.

Många roliga lekar som passar företag

Skapa en lustfylld stämning vid företagets årliga kickoff på Öland. Lekar kan få deltagarna att slappna av och lära känna varandra på ett nytt sätt. Dinner game är den typ av aktivitet som får gruppen att snabbt uppleva en gemenskap.

Där delar ni upp er i två lag, tar er surfplatta och gör er redo att svara på frågor. Frågorna kommer att leda till djupa diskussioner och många skratt. Önskar mer fart är ett bra alternativ aktiviteten med lådbilsbygge och race.

Två lag ges samma möjligheter att bygga en unik lådbil. Frågan är vilket lag som vinner när det stora racet går av stapeln.

Är en kickoff avdragsgill?

Företag som arrangerar en kickoff har rätt att göra förmånliga avdrag. För att vara avdragsgill måste kickoffen vara minst en heldag, eftersom syftet ska vara att utveckla företaget.

Det betyder att företag får göra avdrag för det mesta som måltider, nöjen, övernattning och så vidare. För att det ska räknas som en kickoff finns det en del krav som måste vara uppfyllda. Kraven är i stora drag:

  • Obligatoriskt deltagande för anställda.
  • Kickoffen pågår under minst en dag men max en vecka.
  • Minst sex timmar per dag ska ägnas åt aktiviteter.
  • Gemensamma måltider.
  • Kickoffen är något som gynnar verksamheten över tid.