Ansiktsbehandlingar

Skäm bort dig själv med hudvård för ditt ansikte.

Läs mer

Boka ansiktsbehandlingar på Öland

Alla människor är unika vilket är helt fantastiskt. En ansiktsbehandling kommer att göra rent din hud på djupet och avlägsna alla döda hudceller. Det är hudvård av ansiktet där fokus ligger på dig. Hur huden ser ut beror på faktorer som ålder, exponering i solen och mycket mer. På Hotel Skansen har vi erfaren utbildad personal som har erfarenhet av alla typer av ansikten.

Att fukta huden och ge den lite extra näring kan bidra till att skapa en extra lyster och fräschhet. Är du osäker på vilken behandling som passar dig är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

Avkopplande och lyxig hudvård

Hotel Skansen ligger beläget på Öland med närheten till Kalmar. Hit är du välkommen för att enbart njuta av vår relax och någon behandling, eller kombinera med övernattning och en kulinarisk upplevelse. Det går lika bra att komma ensam som tillsammans med en vän eller hela familjen.

Alla är välkomna att boka avkopplande och lyxig hudvård. På vår hemsida har vi beskrivit de olika typer av behandlingar som vi erbjuder. Läs i lugn och ro för att lära dig mer om vad varje behandling innebär. Här finns det något för alla.

Många olika ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder ett stort urval av ansiktsbehandlingar. Acnipur är en djupgörande behandling som bidrar till att reducera hudens porer och bidra till en mer välmående hud. En annan avslappnande behandling är brynplock. Få hjälp med att plocka dina ögonbryn ordentligt och bra tips på vägen om hur du i fortsättningen tar hand om ögonbrynen.

Luta dig tillbaka och låta oss skämma bort dig för en stund, avslappnande inslag för att släppa vardagsstressen. Det går bra att boka in en eller flera ansiktsbehandlingar under din vistelse. Njut av hudvård när den är som bäst i en fantastisk miljö på det vackra hotellet.

Skäm bort dig själv med en skön behandling!

Du är värd att skämma bort dig för en stund. En av våra mer populära behandlingar är DeLuxe anti age treatment. I den här behandlingen kommer du att få ett resultat som omedelbart syns. I behandlingen använder vi innovativa ingredienser och exceptionella behandlingstekniker. För extra avslappning ger vi en ansiktsmassage som dessutom har en positiv effekt på dina porer.

Njut av olika ansiktsbehandlingar själv eller ge bort i present till någon som du tycker om. Kombinera gärna ditt besök med övernattning på hotellet eller en middag i vår restaurang. Till oss kan du komma för att släppa vardagen för en stund och bara vara i nuet.