Fotbehandlingar

Fötterna bär dig fram varje dag. De förtjänar kärlek och omsorg i form av en fotbehandling eller pedikyr med jämna mellanrum.

Läs mer

Boka pedikyr & fotmassage på Öland

Hotel Skansen har flertalet fotbehandlingar som bidrar till bättre fothälsa. Pedikyr och fotmassage passar både män och kvinnor som vill uppleva en skön behandling. Fötter som får omsorg minskar risken för exempelvis skoskav. Att det dessutom är fantastiskt skönt med en fotmassage kommer som en extra bonus. Personalen har stor kunskap och vi anpassar behandlingen till dina fötter. Skäm bort dig själv lite extra boka in dig hos oss. Vi finns gärna till hjälp för att hitta rätt fotbehandling!

Avkopplande & lyxig fotbehandling

Kom bort från vardagen och släpp alla måsten för en stund. Här kan du njuta och låta oss skämma bort dig själv. Boka en fotkur där vi inleder med ett varmt fotbad och peeling som får igång fötternas blodcirkulation. Behandlingen åtföljs med en skön fotmassage. Det ger dig chansen att bara slappna av för en stund och skämma bort dina fötter.

Din vistelse kan kombineras med en övernattning och middag i vår fantastiska restaurang. Sängar med hög komfort, fluffiga tänker och riktig gourmetmat väntar. Till Hotel Skansen kommer både familjer, kompisgäng och kärlekspar. En avslappnad miljö där du får vara dig själv för en stund.

Vad gör man på en pedikyr?

Pedikyr är kärleksfull omvårdnad av dina fötter. Vi badar fötterna och filar bort eventuella förhårdnader som finns. Det betyder att vi på ett skonsamt sätt avlägsnar de döda hudceller som finns på fötterna för att dina fötter ska må ännu bättre. I den här behandlingen kommer vi även att klippa tånaglar och vårda nagelbanden. På så sätt kan vi minska risken för nageltrång och liknande besvär.

En pedikyr i närheten av Kalmar går att boka både med eller utan lack. Lack appliceras på dina tånaglar och skapar ett extra skydd genom att bilda en beläggning över nageln.

Ta hand om dina fötter!

Fotbehandling och pedikyr är ett utmärkt sätt att ta hand om dina fötter. Genom att avlägsna döda hudceller kommer fötterna att vara mjuka och välmående. Du kan boka en fotmassage där du bara kan luta dig tillbaka och njuta för en stund. På vår relax och spa finns många behandlingar att välja mellan. Att ta hand om fötterna är en av dessa.

Vi utför varje behandling med fokus på dina behov och använder bra produkter som är snälla mot huden. Unna dig själv det lilla extra eller överraska en vän – pedikyr är uppskattat och perfekt att uppleva tillsammans med en vän.