Fotkur

Behandlingen inleds med ett varmt fotbad och peeling för att få igång blodcirkulationen. Efter det får du koppla av till en skön fotmassage.

25 min 645:-

 

Fotvård på spa

Upplev den ultimata fotvården på vårt härliga spa och ge dina fötter den omsorg de förtjänar. Denna fotkur behandlingen ger dig total avkoppling. Vår professionella fotterapeut kommer att vårda dina fötter med expertis och försiktighet. Behandlingen börjar med ett uppfriskande fotbad för att mjuka upp huden, följt av en exfoliering för att avlägsna döda hudceller och förbättra hudens textur. Avslutningsvis får du njuta av en skön massage där vi använder speciella tekniker för att lindra spänningar, främja cirkulationer och ge en avkopplande känsla. Du kommer känna hur stressen försvinner och hur dina fötter blir lättare och föryngrade. Boka din fotkur på vårt spa idag och upplev den ultimata fotvårdsupplevelsen.

 

Vilken typ av fotvård ingår i friskvård?

Det är viktigt att notera att innehållet och omfattningen av fotvård inom friskvård kan variera. Varje organisation eller företag kan skräddarsy sina friskvårdsprogram för att passa deras specifika behov och budget. För att få exakt information om vilken typ av fotvård som ingår i en specifik friskvårdsplan, är det bäst att kontakta din arbetsgivare eller ansvarig för friskvård på din arbetsplats.

Frågor och svar om fotkur & fotvård