Tillbaka till översikten

Spa- och träningsweekend – Wörkout
My Martens & 
Pischa Strindstedt

 1-2/6 – 2019

Varmt välkomna till en oförglömlig helg med träning, glädje, skratt, avkoppling och nya erfarenheter att ta med dig hem till vardagen.

I paketet ingår förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, middag, övernattning, frukost och lunch. Alla måltider är med en hälsosam tanke!
Ni kommer att få delta på 5 träningspass och 1 föreläsning.
Dessutom har ni även tillgång till spaavdelningen efter middagen dag 1. Vår stora och härliga utomhuspool har ni tillgång till under hela vistelsen.

Start kl. 10.00 den 1/6, avslut kl. 13.00 den 2/6.  Boka

2995:- /person i dubbelrum.
Enkelrumstillägg 300:-
Utan boende: 1995:-

Boka på natten mellan  31/5-1/6 för bara 1050:-/enkelrum & 1200:-/dubbelrum
Betalning sker vid bokning via faktura, 10 dagars betalningstid. Avbokning efter den sista betalningsdagen godtas med sjukintyg. 

Pischa Strindstedt
Pischa Strindstedt, personlig tränare & grundare av konceptet WÖRKOUT som ni finns under eget tak på två ställen i Stockholm.
Förutom att driva sitt eget företag kan ni se henne i tvrutan i programmet Biggest Loser eller träna hennes pass ur hennes träningsbok.
Pischas träningsfilosofi handlar om hållbarhet & glädje i träningen. Oavsett vad dina mål är är det viktigt att träningen blir något du vill göra i ditt liv & inget måste.
Under hennes pass bjuds det på många lekfulla övningar men låt er inte luras av det roliga, passen är ofta utmanande & hon räds inte att be er kliva ur era comfortzones.
WÖRKOUT – lekfullt men tufft pass med egna kroppsvikten. Styrka & flås kombinerat i övningar där man ofta använder varandra som redskap.
Föreläsningen som Pischa kommer hålla i är ” MÅL ÄR DRÖMMAR MED DEADLINES” – Hur ska man nå dit man vill? En workshop där Pischa tar er genom sin egen resa om hur hon tagit sig dit hon är & ger värdefulla tips för hur DU ska lyckas med dina mål.

My Martens
My Martens, Ölandsprofilen som är känd från TV3 och som en av Sveriges största livstilsbloggare. Hon är en hälsoinspiratör som omvandlade sin hobby till professionellt yrke, efter övervikt och utmattningsdepression, och brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Du hittar henne som krönikör i olika hälsomagasin och hon är även utbildad personlig tränare, coach och har jobbat med träningsresor och event sedan 2014.