Julbordspaket

Checka in hos oss på Hotel Skansen och njut av tillvaron med julstämning, glögg och god mat. Precis som vanligt i juletid så dukas vårt fantastiska julbord upp i Bistron. Passa på att upptäcka några av Ölands pärlor eller koppla av i vår härliga relaxavdelning.

Med vårt julbordspaket kombinerar du övernattningen på hotell med ett fantastiskt gott julbord. Ta med din partner, vän eller familjemedlem och skäm bort er lite extra på hotell, samtidigt som ni njuter av julstämningen och god julmat.

Detta ingår i vårt julbordspaket

Dag 1
Glögg
Julbord

Dag 2
Frukost

Dubbelrum i huvudbyggnaden, 1425:-/person
Dubbelrum standard Plus i huvudbyggnaden, 1525:-/person
Dubbelrum med balkong i huvudbyggnaden, 1575:-/person
Dubbelrum i Tingshuset inkl. entré till relaxavdelningen, från 1725:-/person
Juniorsvit i Tingshuset inkl. entré till relaxavdelningen, från 2225:-/person
Svit i Tingshuset inkl. entré till relaxavdelningen, 2725:-/person
Enkelrumstillägg 400:- (1500:- i svit)

Boka 

Mysig julbordsweekend på hotell

Att bo på hotell är en härligt upplevelse och en julbordsweekend blir extra mysig. Vi har julpyntat varje vrå och bjuder in till en avslappnad och familjär känsla hos oss på Hotel Skansen. Paketet med julbord och övernattning innehåller glögg, ett omfattande julbord, övernattning och en stor frukostbuffé. Årets julbord tillagas på de bästa råvarorna. Givetvis hittar ni alla klassiker bland både varma och kalla rätter, som sill, lax och prinskorvar.

Vi kan utlova en fin smakupplevelse och ett stort utbud som passar alla smaker. En julbordsweekend med tillhörande övernattning blir en trevlig upplevelse att dela med någon som du håller kär.

Boka med spa och övernattning

Under ert besök kan ni även besöka vårt spa och relaxavdelning. Här kan ni ta det lugnt i poolen, bada bastu eller passa på att unna dig själv en stund med våra spabehandlingar, som är några av södra Sveriges allra bästa.  För de yngsta besökarna finns barnbehandlingar som är mycket uppskattade. Vuxna kan njuta av helkroppsbehandlingar, massage, vaxning och mycket mer.

I samband med vistelsen hos oss finns närheten till Kalmar med möjlighet att inhandla julklappar eller bara njuta av staden. Julbord med övernattning passar lika bra för barnfamiljen som tjejgänget. Julmusik, julmat och en julstämning är vad som väntar vid ett besök på Hotel Skansen.