Privatimport & buteljering av whisky

För att göra en privat import behöver ni skapa ett konto på systembolagets hemsida. Har ni frågor om privatimport tar ni kontakt med systembolagets kundtjänst: kundtjanst@systembolaget.se Ni kan också ringa till systembolaget: 0771-83 83 00

Om du vill köpa en vara som inte finns i Systembolagets sortiment, kan du göra en förfrågan om privatimport. Det gäller varor som varken finns i Systembolagets ordinarie sortiment eller beställningssortimentet. Namn på leverantör: SNAB Stefan Norén AB Här kan ni se de varor ni just nu kan beställa via en privatimport.

Ni kan komma till oss för att själva får buteljera er flaska i vår whiskykällare. Buteljeringen tar ca. 15 min och behöver förbokas. Pris för detta är 250:- inkl. 2 whiskyglas. Whiskyglasen får ni sedan ta med er hem med en gång, whiskyn levereras till önskat systembolag i Sverige. Leveranstid 2-3 veckor.

Tips! Ge bort en buteljering i present. Köp ett presentkort hos oss för 200:- samt ett presentkort på systembolaget med det belopp som önskad whisky kostar.