Signaturbehandling – Sea Holistic

En ansikts- och kroppspeeling där du får uppleva havets magiska värld.
I denna behandling använder vi oss av produkter från havet som friskar upp, återfuktar, slimmar och renar. Hela din kropp slappnar av i terapeutens händer med en känsla av välbefinnande lyx.

Behandlingen inleds med en ansikts- och kroppspeeling bestående av mineraler och salter. Efter en varm dusch appliceras en fuktgivande mask på ansikte och hals. Därefter följer en originell lavendelritual med marina linneknyten som sprider en behaglig doft av lavendel. Skansens unika signum avslutas med en ljuvlig skalpmassage.

90 min 2145:- inkl. gåva

 

Vad är Signaturbehandlingen Sea Holistic?

Det är en ansiktes och kroppsbehandling som är perfekt för dig som vill ha en riktig lyxbehandling på spa. Behandlingen är inspirerad av havet och lugnet med produkter som återfuktar, renar och friskar upp din hy. Signaturbehandlingen Sea Holistic inleds med en peeling för att sedan avslutas med en fuktgivande mask efter en varm avkopplande dusch.

Spa med vår klassiska ansikts- och kroppspeeling med inspiration från havet

Signaturbehandlingen Sea Holistic är precis som det låter, en klassisk behandling bestående av produkter av mineraler och salter för ett välbefinnande i både kropp och själ. Behandlingen avslutas med en lavendelritual som sprider och behaglig och avkopplande doft. En holistisk syn innebär att man beaktar både fysiska, mentala, emotionella och andliga aspekter för att uppnå balans och välbefinnande och det är precis vad den här välbefinnande lyxbehandlingen ”Signaturbehandling Sea Holistic” kommer att ge dig.

Frågor och svar om Signaturbehandling Sea Holistic