Oligoforce® Satin Shimmer

Behandlingen inleds med en helkroppspeeling därefter följer en avslappnande halvkroppsmassage med en intensiv fuktgivande kräm. Perfekt behandling inför semester och solning.

50 min 945:-

Vad är fördelarna med en Oligoforce Satin Shimmer behandling?

Här är två fördelar du kan få med en Oligoforce behandling hos oss på hotell Skansen:

Minskat utseende av akne och orenheter: Behandlingen kan vara effektiv för att minska akne, förbättra ojämn hudstruktur och rensa igentäppta porer. Det kan hjälpa till att minska inflammation och ge en klarare hud.

Avkoppling och välbefinnande: Hudvårdsbehandlingen erbjuder en avkopplande och lugnande upplevelse. Det kan vara en möjlighet att koppla av, reducera stress och främja välbefinnande.

Vem är en Oligoforce Satin Shimmer helkroppsbehandling på spa bra för?

Helkroppsbehandlingen är perfekt för dig som vill ägna 50 minuter till dig själv, för framför allt avkoppling och avslappning. Behandlingen är en djup kroppsrengöring i form av en peeling som är perfekt inför en solsemester för att få en jämn solkysst hy.

Vad ska man tänka på innan en Oligoforce Satin shimmer helkroppspeeling på spa?

Innan du genomgår en hudvårdsbehandling, oavsett om det är en oligoforce helkroppspeeling eller någon annan behandling, är det bra att tänka på följande punkter:

Konsultera med någon professionell: Boka en konsultation med en erfaren hudterapeut eller estetiker som kan bedöma din hud typ och tillstånd. De kan ge råd om vilken typ av behandling som skulle passa bäst för dina behov och mål.

Hälsotillstånd och allergier: Informera hudterapeuten om eventuella hälsotillstånd, allergier eller mediciner du tar. Detta är viktigt för att undvika eventuella komplikationer eller reaktioner på behandlingen.

Förberedelseinstruktioner: Följ eventuella instruktioner som du får från din hudterapeut inför behandlingen. Det kan inkludera att undvika exponering för sol, användning av vissa hudvårdsprodukter eller förberedande rutiner.

Frågor och svar om Oligoforce Satin Shimmer behandling