Kroppsinpackning

En varm omsvepande kroppsinpackning med peeling och kroppsmask. I behandlingen ingår även en kortare ryggmassage och skalpmassage.

Välj någon av följande:
Oligoforce® Relax – En lugnande, avslappnande och balanserande kroppsinpackning som förhöjer känslan av välbefinnande
Oligoforce® Detox – En avslappnande, renande, dränerande och avstressande kroppsinpackning
Oligoforce® Tonic – En mycket aktiv inpackning med en gel som appliceras och masseras in för att göra huden fast. Stramar åt vävnader och motverkar att huden förslappas.

70 min 1345:-

Vad innebär en kroppsinpackning?

En kroppsinpackning på vårt spa är en behandling där kroppen täcks med en speciell blandning av ingredienser i form av en kräm med lera, alger och andra näringsrika ämnen. Denna blandning appliceras sedan jämnt över huden och lindas in i en handduk för att hjälpa till att behålla värmen och öka effekten av behandlingen.

Syftet med kroppsinpackningen är att återfukta, rena, nära eller ge andra specifika effekter på huden. Ingredienserna som används kan variera beroende på de specifika behoven hos kunden. Vanligtvis väljs ingredienser för hudvårdande egenskaper och förmåga att främja avslappning och välbefinnande. Hos oss kan du välja mellan olika kroppsinpackningar såsom Oligoforce Relax, Oligoforce Detox, Oligofoce Tonic för olika effekter beroende vilken effekt du vill ha. Njut av en avkopplande stund på Vårt härliga spa på Öland genom denna härliga behandling.

Hur går en kroppsinpackning på spa till?

  1. Välkomst och förberedelse: Du kommer att bli välkomnad till spat och introducerad till din massör eller terapeut. Du kommer att få tid att förbereda dig genom att klä av dig och lägga dig på en bekväm behandlingsbänk. Spaet kan erbjuda dig en handduk, badrock eller lakan för att täcka dig och bevara din integritet under behandlingen.
  2. Peeling: Behandlingen inleds med en peeling av huden. Massören eller terapeuten kommer att applicera en exfolierande produkt, såsom en skrubb eller peelingkräm, på huden. De kommer sedan att massera produkten över hela kroppen med lugna och cirkulära rörelser för att avlägsna döda hudceller och främja cellförnyelse. Peelingen hjälper till att förbereda huden genom att avlägsna orenheter och göra den mer mottaglig för de följande stegen i behandlingen.
  3. Rening: Efter peelingen kan massören eller terapeuten rengöra huden med en varm handduk eller skölja av resterna av peelingprodukten med vatten. Detta är för att avlägsna eventuella kvarvarande produktrester och förbereda huden för den kommande kroppsinpackningen.
  4. Applicering av kroppsinpackning: Efter reningen kommer massören eller terapeuten att applicera en speciell kroppsinpackning över hela kroppen. Inpackningen kan bestå av olika ingredienser beroende på behandlingen och dess syfte. Det kan vara en lera, en algbaserad produkt, en kräm eller en olja. Inpackningen appliceras jämnt över huden och massören eller terapeuten kan använda speciella tekniker för att säkerställa en jämn fördelning.
  5. Inpackningstid: Efter appliceringen av kroppsinpackningen får du vila och koppla av medan inpackningen verkar. Under denna tid lindas du in i en varm handduk för att hjälpa till att behålla värmen och maximera effekterna av inpackningen och den lugnande behandlingen. Behandlingen avslutas med en kort ryggmassage och skalpmassage för maximal avkoppling. Vila i en lugn och trygg atmosfär med dämpad belysning och lugn musik på vårt härliga spa.

Frågor och svar om kroppsinpackning