Spamassage

En djupgående och avstressande helkroppsmassage som ger en ökad wellness känsla och maximal avkoppling. Massagen utförs med neutral olja. Under behandlingen appliceras en fuktgivande ansiktsmask, som sedan avlägsnas med varma handdukar. Boka här

50 min helkroppsmassage 945:-

Vad är spamassage?

En spamassage är en mjuk och avslappnande massagebehandling som syftar till att lindra stress och spänningar i kroppen. Det är en behandling som är vanligt förekommande på många spa- och wellnessanläggningar runt om i världen. Under en spamassage används olika tekniker för att lösa upp spänningar i musklerna och främja avslappning. Massagen kan även hjälpa till att öka blodcirkulationen och förbättra hudens hälsa.

Fördelar med spamassage

Fördelarna med spamassage är många. Förutom att lindra stress och spänningar i kroppen kan spamassage även hjälpa till att förbättra sömnen, minska ångest och depression samt öka kroppens naturliga försvar. Spamassage kan även hjälpa till att förbättra hudens hälsa genom att öka blodcirkulationen och förbättra syreupptaget i cellerna.

Spamassage på Öland & med närhet till Kalmar

Letar du efter en unik och avkopplande spaupplevelse på Öland? Då är en spamassage hos oss på Hotel Skansen det perfekta valet för dig! Vi är stolta över att erbjuda en rad olika SPA-behandlingar, inklusive våra fantastiska spamassager som är en av våra mest populära behandlingar.

Vår spamassage på Hotel Skansen är en oerhört avkopplande behandling som hjälper till att lindra stress och spänningar i kroppen samtidigt som det ökar ditt välbefinnande. Vår professionella och erfarna massör använder olika tekniker för att lösa upp muskelspänningar och öka blodcirkulationen, vilket gör att du känner dig helt avslappnad och uppfriskad efteråt.

När du bokar en spamassage hos oss på Hotel Skansen kan du välja mellan olika behandlingar, inklusive vår populära hot stone-massage och aromamassage, som båda är speciellt utformade för att främja avslappning och välbefinnande. Oavsett vilken behandling du väljer kan du vara säker på att vi på Hotel Skansen kommer att göra allt vi kan för att se till att du känner dig avslappnad och nöjd.

När du bokar din spamassage hos oss på Hotel Skansen kan du också njuta av vår fantastiska spa- och wellnessanläggning, inklusive bastu, ångbastu och en uppvärmd inomhuspool. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av lugnet och stillheten på Öland.

Boka din spamassage hos oss på Hotel Skansen på Öland idag och ge dig själv den ultimata avkopplande spaupplevelsen. Vi lovar att du kommer att lämna oss med en känsla av totalt välbefinnande och avslappning. Boka spabehandling här