Boka bröllopslokal & festlokal på Öland

Vi ser till att er stora dag på Öland blir precis så som ni föreställer er oavsett om det gäller bröllop, jubileum eller annan högtidsdag. Bröllop är en av de största händelserna i livet för många. På Hotell Skansen kan ni boka bröllops- och festlokal för att anordna den perfekta tillställningen för både små och stora sällskap. Ett bröllop på Öland blir något att minnas för resten av livet.

Hotellet har anor tillbaka till 1700-talet där många historiska detaljer är välbevarade. Lokalerna har många historiska detaljer och bjuder på en gemytlig atmosfär. Med olika lokaler att välja på skräddarsyr vi er fest precis så som ni vill ha den! Tillsammans hjälps vi åt att skapa och utforma dagen som ni vill ha det.

Gör som många andra har gjort i hundratals år innan er – håll bröllopet med efterföljande fest på Hotell Skansen. Välkomna till oss för att tillsammans med oss skapa er oförglömliga fest!

Vi fixar er bröllopsfest!

Det är mycket som ska planeras inför en lyckad bröllopsfest. Boka en bröllopslokal nära Kalmar på vackra Öland. Hotell Skansen pyntar lokalen och kan hjälpa till med en fantastisk bröllopsmeny. Ni kan luta tillbaka och låta oss ta hand om det praktiska detaljerna inför bröllopsfesten på Öland. I samman med festen går det naturligtvis bra att boka övernattning både för brudparet och gäster.

Vi kan också hjälpa till med limousin för kortare körning vid bröllop. Åk till er bröllopsfest med stil. Det finns två modeller av gamla klassiska bilar att välja på och en privatchaufför ingår i priset. 

Hyr festlokal med närhet till Kalmar

Ordna en fantastisk fest på Öland. På hotell Skansen finns det en festlokal som är lätt att ta sig till tack vare närheten till Kalmar. Fira att någon fyller jämt, ett jubileum eller någon annan högtidsdag. Att komma till Öland på fest och skapar en glamorös upplevelse för alla gäster. Festlokalen på Öland är mycket flexibel och kan anpassas till de flesta typer av kalas.

En lugn tillställning där ni äter middag efter långbord lika väl som en fest där ni röjer på dansgolvet. Vi kan erbjuda flera olika lokaler som passar för varje behov, både för stora och små sällskap.

Skräddarsy er fest med våra festvåningar

Skapa er drömfest genom att boka en eller flera festlokaler i närheten av Kalmar. Det varierade utbudet av festvåningar gör att vi kan hjälpa till och skräddarsy den perfekta lösningen. Slå på stort och skapa den oförglömliga festen på en underbar plats i en trivsam miljö. Vi skräddarsyr er fest och kan erbjuda så mycket eller lite hjälp som ni önskar.

Boka gärna mat där ni både kan välja på en festmeny och en festbuffé. Maten är lagad från grunden med mycket kärlek och vi anpassar menyn vid specialkost. Till oss är både barn och vuxna välkomna för att umgås och mingla!