Nagelvård

Manikyr och nagelvård på Öland

Välkommen till en värld av skönhet och avkoppling på Hotel Skansen, beläget i hjärtat av Ölands natursköna landskap. På vår spaavdelning erbjuder vi en mängd exklusiva manikyr- och nagelvårdsbehandlingar som är designade för att föryngra dina händer och ge dina naglar en oöverträffad glans och elegans.

Våra erfarna terapeuter använder de senaste teknikerna och högkvalitativa produkter för att erbjuda dig en personligt anpassad behandling. Oavsett om du är ute efter en klassisk manikyr, en fransk manikyr, eller något mer unikt och trendigt, har vi alternativen för att tillfredsställa dina önskemål. Vi ser till att varje detalj tas hand om, från noggrann nagelformning och nagelbandsvård till det perfekta lagret av polering.

Upplev lyxen av att bli omhändertagen i en avkopplande och vacker miljö. På Hotel Skansen är vårt mål att skapa en upplevelse som inte bara förskönar dina händer, utan också ger en känsla av totalt välbefinnande. Ta en paus från vardagen och låt oss skämma bort dig med våra exceptionella manikyr- och nagelvårdsbehandlingar.”

Läs mer

Vad är fransk manikyr?

Fransk manikyr är en tidlös och elegant nageldesign som har blivit en klassiker inom nagelkonst. Den traditionella franska manikyren kännetecknas av dess naturliga basfärg kombinerat med en distinkt vit rand längst ut på nageln. Denna design passar perfekt för både långa och korta naglar, vilket gör den till ett mångsidigt val för alla.

Den franska manikyren har utvecklats över tiden och nu finns det variationer som inkluderar fransk manikyr med färg, där den vita randen byts ut mot olika färgade alternativ. Detta erbjuder en lekfull twist på den klassiska designen. Fransk manikyr med gellack är också populär, eftersom gellack ger en hållbar och glänsande finish.

För dem som föredrar en mer djärv look, är svart fransk manikyr ett utmärkt alternativ. Den ger en dramatisk och sofistikerad känsla till dina naglar. Å andra sidan, för dem som uppskattar den mer traditionella stilen, är vit fransk manikyr ett säkert val som aldrig går ur modet.

Oavsett vilken stil du föredrar, erbjuder fransk manikyr en mångsidighet och elegans som är oöverträffad inom nageldesign.

Manikyr med OPI nagellack

Upptäck skönheten i en manikyr med OPI nagellack på Hotel Skansen. Våra expertterapeuter tar hand om dina händer med precision och omsorg, från varsam formning av naglarna till noggrann applicering av OPI:s högkvalitativa nagellack. OPI är världsberömt för sin breda färgpalett av livfulla, hållbara färger och dess förmåga att stå emot vardagens slitage. Välj din favoritnyans och njut av en manikyr som förskönar dina naglar & håller dem starka och välmående. En lyxig skönhetsupplevelse väntar på dig hos oss.

Spamanikyr

Unna dig en lyxig och avkopplande upplevelse med en spamanikyr på Hotel Skansen. Våra skickliga terapeuter erbjuder en omfattande behandling som inte bara ger dig vackra naglar utan också en stund av ren avslappning. Perfekt för att återställa både skönhet och välbefinnande.  För mer information om vår spamanikyr och bokning.

Manikyrset med vårdande massage

På vackra öland erbjuder vi en unik manikyrupplevelse som kombinerar estetisk skönhet med djup avslappning. Vårt exklusiva manikyrset innehåller allt som behövs för att skapa perfekta naglar, från noggrann formning till applicering av fina nagellack. Det som gör vår manikyr extra speciell är den vårdande massagen som följer. Denna avkopplande behandling är utformad för att mjuka upp och revitalisera händerna, öka blodcirkulationen och främja en känsla av välbefinnande. Boka redan idag.

Boka manikyr och nagelvård på Öland nära Kalmar

Upptäck skönheten och avkopplingen med en professionell manikyr och nagelvård på Öland, bara en kort resa från Kalmar. På vår anläggning erbjuder vi ett brett utbud av nagelbehandlingar som passar alla behov och preferenser. Från klassiska manikyrer till trendiga nageldesigner, våra experter är redo att försköna dina händer och naglar. Vi använder högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att säkerställa bästa möjliga resultat. Boka din tid idag och upplev en förstklassig behandling i en avkopplande miljö. Vare sig du är lokal eller på besök, välkommen att skämma bort dig själv hos oss.