Skansens Signaturbehandlingar

Dessa unika behandlingar har vi skapat som ett signum för lyx och njutning. Alla signaturbehandlingar avslutas med ett glas mousserande vin och chokladpralin.

Lyxig chokladcocktail med champagne
Choklad och champagne när du vill få maximal lyx, för vård och avkoppling. Behandlingen inleds med en renande chokladpeeling som förbereder huden för all näring som kommer i den följande behandlingen. Med svepande rörelser inleds den underbara avkopplingsmassagen med en exklusiv massagekräm som friskar upp huden och gör den underbart mjuk och len. Därefter följer en närmast himmelsk chokladmousseinpackning som fyller din hud med näring och antioxidanter, stimulerar endorfiner och har uppstramande och slimmande effekt. Medan du njuter av denna chokladcocktail, får du en lyxig ansiktsmask. Behandlingen avslutas med en chokladkräm som ger massor av fukt. Du lämnar behandlingen med ny kraft, energi och känsla av lyx.

 • 70 min
  mån – tors 1095:-
  fre – sön och helgdagar 1195:-

Phytomér Sea Holistic
Det sägs att havet är livets källa. Om du har badat regelbundet i havet känner du säkert till effekterna utav den marina thalasoterapin.
I denna behandling använder vi endast produkter från havet som friskar upp, återfuktar, slimmar och renar. Alla delar av kroppen slappnar av i terapeutens händer för en härlig känsla av välbefinnande och lyx. Denna unika kroppsbehandling kommer göra dig både avslappnad och fylld med energi på samma gång. Behandlingen inleds med en ansikts- och helkroppspeelihng bestånde av mineraler och salter. Efter duschen appliceras en fuktgivande marin mask på ansikte och hals. Därefter följer en originell massage utöver det vanliga, med marina linneknyten som sprider en behaglig doft av lavendel. Denna unika behandling avslutas med en skalpmassage.

 • 70 min
  mån – tors 1095:-
  fre – sön och helgdagar 1195:-

Carita Cinetic lift expert kroppsbehandling
En uppstramande behandling som verkar på de mest utsatta partierna för en mer tonad kropp. Behandlingen inleds med den legendariska peelingen Renovateur som förbättrar hudtexturen. Detta följs av en djupgående massage med Cinetic Lift Expert och Perfect serum för kroppen. Serumet innehåller höga koncentrationer av spänstgivande aktiva ingredienser. Kombinationen av denna högteknologiska maskin och den professionella produkten säkerställer optimal åtstramande effekt. Slutligen utförs en tonande massage med Cashmere kräm för att skulptera och strama upp kroppen. Huden får ny energi och upplevs fastare och spänstigare. För optimalt resultat rekommenderas en kur på 5 gånger.

 • 85 min
  mån – tor 1195:-
  fre- sön 1295:-

Bokar du och betalar alla 5 behandlingar vid samma tillfälle erhåller du 20% rabatt.

Boka behandling