Behandlingar för barn

Lätta chokladspabehandlingar specialanpassade för barn upp till 16 år. Produkterna innehåller enbart högkvalitativa ingredienser från naturen. Kakao Chocolate Spa erbjuder högeffektiva, moderna och helt oemotståndliga produkter och behandlingar. Vid behandlingar för barn upp till 13 år ska målsman vara med i behandlingsrummet.

Chokladdröm
Föreställ dig att du kliver in i en magisk värld av choklad. Njut av en miniansiktsbehandling som tar dig till sagans värld. I behandlingen ingår rengöring, lätt ansiktsmassage med chokladkräm, en härlig chokladmask med apelsinextrakt och en avslutande kräm. Som avslutning får du en god chokladpralin att njuta av.

 • 20 min
  måndag – torsdag 450:-
  fredag – söndag och helgdagar 550:-

Mjuk Massage
Detta är en stillsam och mycket behaglig ryggmassage för aktiva barn. Den utförs med en chokladolja och är en favorit bland de yngre kunderna. Behandlingen avslutas med en god chokladpralin.

 • 20 min
  måndag – torsdag 450:-
  fredag – söndag och helgdagar 550:-

Mjuka händer
Skön behandling för små händer. Här får händerna bada i chokladskum innan de får en varsam chokladskrubb med kakaoextrakt och kiwikärnor som gör huden mjuk och len. Därefter masseras händerna med en härligt chokladdoftande massagekräm och som avslutning får du en god chokladpralin att njuta av. Lackning av naglar ingår.

 • 20 min
  måndag – torsdag 450:-
  fredag – söndag och helgdagar 550:-

Djuprengöring för tonårshy
En rengörande ansiktsbehandling för tonårshy som innehåller rengöring, peeling, ånga, grundlig porrengöring, fuktgivande mask och avslutande kräm. Från 14 år.

 • 50 min
  måndag – torsdag 795:-
  fredag – söndag och helgdagar 895:-
Boka behandling