Välj en sida

 

 

 

My martens och Pischa Strindstedt 29-30 maj

Träningshelg 

Träningarna kommer att ske utomhus, kläder efter väder. 
Hela arrangemanget anpassas efter restriktioner och kommer att genomföras på ett säkert sätt. 

29 maj

09.30-10.15 Ankomst, välkomstmingel samt fika!
Styrkemellanmål som gör er redo för dagen

10.30 Träningspass med My och Pischa
Funktionell styrka – tufft men lekfullt

12.00 Lunch

13.30 Föreläsning med Pischa

14.30 Träningspass med My & Pischa
Upptäck världen upp- och ner

15.30 Styrkemellanmål
Mingel och öppen frågestund med My och Pischa

16.00 Träning med My & Pischa
HIIT W.O.O.D – Utegym

17.00 Tid för avkoppling, poolhäng vid utomhuspoolen. Här finns också möjlighet till att boka på spabehandlingar.

19.15 Gemensam 2-rätters middag

30 maj

07.15 Träning med My
Power Walk följt av enklare HIIT pass

08.30 – 9.30 Frukost

10.30 Träning med Pischa
Beachpass

Pris per person i dubbelrum 3995:-
Enkelrumstillägg: 400:-
Boka på en extra natt (28-29/5 eller 30-31/5)för 825:-/person inkl. frukost. Enkelrumstillägg på extranatt 620:- 

My Martens, Ölandsprofilen som numera är bosatt och stationerad i Stockholm.

My är idag en etablerad träningsprofil som omvandlade sin hobby till era yrke. My har själv gjort en resa från övervikt, utbrändhet, ångest och depression. My kommunicerar att träningen är en stor del av hennes “medicin” för att hålla balansen i livet och vara en frisk och stark . My har en egen träningsstudio “My Wellness Studio Stockholm” som ligger i Vasastaden. Förutom sina Pt- klinter och gruppträningspass så kan man följa med på hennes träningsresor och träningsevent både i Sverige och i utlandet. Vill man träna med My, men inte bor i huvudstaden så kan man även anlita henne som Online coach via hennes onlinetjänst www.fitbymymartens.com.

My driver även en av Sveriges största livstillsbloggar där man får följa hennes vardag som träningsprofil, mamma och entreprenör mitt i livet.

 

Pischa Strindstedt, frundare av WÖRKOUT. Hennes egna ord:

För mig handlar livet om att röra sig, må bra och att hitta träning som jag mår bra av som för det mesta handlar om att kasta runt tunga vikter men även en hel del #PischaPiskar pass.
Men det spelar ingen roll vad jag gillar att träna eller hur jag tränar för denna resa kommer att handla om Dig. 

Under mina år som personlig tränare sedan 2013 har jag tränat tusentals människor både via personlig träning, gruppträning & i rutan som coach i programmet Biggest Loser.
Förutom träningen har jag även startat två gym i Stockholm, skrivit bok och kan nu erbjuda DIG min träning oavsett vart du befinner dig, genom min online sida: 


För mig är det viktigt att träningen blir personlig. Vi är alla egna och lever olika liv. Träning ska vara ett privilegium, något man mår bra av och absolut inte är ett måste…om det faktiskt inte ÄR ett måste. Vissa behöver gå ner i vikt, och vissa behöver bli starkare. Någon kanske behöver komma vidare i sin träning eller känner sig lost i kosten. 
Oavsett så vill jag tro att vi kan hitta en väg tillsammans. Jag är resultatinriktad och brinner för min egen träning och har hittat ett balanserat liv som passar mig, nu ska vi hitta din väg . / Pischa 

Nu kommer denna fartfyllda duo till Hotell Skansen på Öland! My kör för fjärde året i rad denna träningshelg som blivit en succé på Öland. My tar varje år med sig någon av sina branschkollegor för att få visa upp sitt älskade Öland för både kollega och deltagare. Denna omgång är Pischa med igen! För andra gången får vi häsla denna fantastiska duo till oss för att hålla i en träningsweekend.

Båda tjejernas träningsfilosofi handlar om en sund och hälsosamlivsstil. Med fokus på en stark och rolig livsstil där man inte förespråkare “quick-fix” -dieter utan tvärtom hittar en hållbar livsstil med glädje inom både träning och kost. Oavsett vad dina mål är är det viktigt att träningen blir något du vill göra i ditt liv & inget måste.

Under helgen kommer passen att vara varierade, med många lekfulla övningar. MEN, låt er inte luras av det roliga, passen är ofta utmanande & tjejrna räds inte att be er kliva ur era comfortzones.

 

Helgen kommer att förse dig med träning, inspiration, tips och glädje. Man kommer även att få njuta av det Ölandska klimatet och träningen sker utomhus. ( Ta me kläder efter väder) . Menyn kommer att bestå av hälsosam, och god mat. Varje deltagare kommer att få en generös goodiebag att ta me dig hem. VI utlovar även träningsvärk, och nya minnen för livet.