Välj en sida

 

 

 

för dig 65+ eller riskgrupp

Isolering All inclusive

Vi alla står inför utmaningar tillsammans i denna tid.
Det vi måste ha i åtanke just nu är att vi måste se till att inte sprida smittan till våra äldre. Vi förstår utmaningen i att ha nära anhöriga som helst ska isolera sig helt oavsett om det är för att de är i riskgrupp för sjukdom eller på grund av ålder. Vår utmaning här på Hotel Skansen är att hålla igång vår verksamhet, se till att vår personal har arbete och att vi ska finnas kvar för er. 

Vi har funderat på hur vi mer kan bidra förutom redan tilltagna åtgärder så som hygien och regler om att man inte är på arbetet om man ha minsta symtom till förkylning.
Eftersom vi vill bidra samtidigt som vi vill hålla igång vårt hotell och personal vill vi erbjuda de som är i riskgrupp att boka rum hos oss för 30 eller 15 nätter med helpension. 

Det innebär att ni kan isolera er eller någon i familjen i ett av våra rum, få frukost, lunch och middag levererad till rummet samt städning med lakanbyte 1 gång i veckan vid överenskommen tid. I anslutning till rummet finns det en utgång till hotellet baksida för att inte behöva passera restaurang, reception mm. 

Pris för helpension 30 dagar:

2 personer: 19 900:-
1 person: 16 900:-

Pris för helpension 15 dagar:

2 personer: 16 000:-
1 person: 13 000:-

I priset ingår frukost, lunch, middag. Till samtliga måltider ingår måltidsdryck.
Personal kommer och levererar mat till rummet vid bestämda tider.
1 städning per vecka ingår inkl. lakanbyte.

Bokas via:

0485-30530 info@hotelskansen.com

Paketet gäller enbart för personer i riskgrupp.
Tveka inte att höra av er till oss om ni har frågor!