Information gällande Covid-19

Uppdaterad 2021-12-22

Med anledning av Covid-19 vill vi till er gäster dela med er information om hur vi här på Hotel Skansen hanterar situationen och hjälpa er att få svar på era frågor.
Vi följer folkhälsomydighetens rekommendationer och lovar att göra allt för att ni ska känna er trygga hos oss. God handhygien är inget nytt inom vår bransch, utan vår rutin är, precis som alltid att tvätta händerna noga och ofta samt att ha handsprit tillgängliga på alla våra avdelningar.

Vi har infört extra städrundor och lägger fokus på att desinficera kontaktytor så som dörrhandtag, lamp- och hissknappar, ledstänger mm.
Vid samtliga spabehandlingar använder våra terapeuter munskydd.
Vid förkylningssymtom stannar vår personal hemma från sina jobb. Vi ber er och hoppas att ni, våra gäster, också följer råden att stanna hemma vid förkylning.

Vi har avståndsmarkeringar på golv vid våra bufféer (frukost, lunch) för att ni enkelt ska kunna hålla avstånd till andra sällskap.
I vår restaurangen placerar vi er så att ni har möjlighet att hålla avstånd till övriga sällskap med minst en meter.

Vi ber er alla att tänka extra noga på att hålla avstånd.

Ni behöver inte visa upp ett vaccinationsbevis vid ett besök hos oss förutom på nyårsafton.
Nyårsafton kommer vi att kontrollera era vaccinationsbevis vid incheckning för er som bokat paket mer övernattning.
Ni som bokat utan övernattning kommer får visa era vaccinationsbevis vid ankomst till restaurangen.

Privatbokningar:
*Vi följer våra ordinarie avbokningsregler, dvs. att ni kan avboka fram till och med dagen innan ankomst innan kl. 18.00 kostnadsfritt.
Skulle ni känna er sjuka samma dag som er bokning infaller hjälper vi er att boka om till ett annat datum.

*Har ni bokat ett ej avbokningbart paket som gäller under en viss period och ni inte kan komma då så är vi till mötesgående och hittar gemensamt med er ett nytt datum längre fram som passar både er och oss.

*Har ni bokat via en OTA (Online Travel Agency så som expedia, hotels.com, booking) och vill göra en avbokning behöver dessa ske via samma plats som ni bokat igenom.

*Våra avbokningsregler gällande spabehandligar har vi ändrat. Normala avbokningsregler var 24 timmar innan bokad behandlingstid. Behandlingarna går nu att avboka med kortare framförhållning. Detta för att minska smittspridning om ni skulle känna er sjuka. Vi ber er trots detta om att avboka i god tid för vår skull, tack!

Grupp och konferensbokningar
Ni hittar era avbokningsregler i era bekräftelse brev, dessa gäller fortfarande.
Konferens räknas till ett slutet sällskap, inte som en allmän sammankomst.
Detta betyder att ni kan genomföra konferenser utan krav på vaccinationsbevis.
Skulle ni dock vilja ha krav på vaccinationsbevis så kommer vi självklart hjälpa er med logistiken för detta.

Spa – Relaxavdelning
För att er spavistelse ska vara säker har vi infört relax-pass. För att få tillgång till vår relax krävs tidsbokning till ett av våra spa-pass: 09:00-10:30, 10:30-12:00, 12:00-13:30, 13:30-15:00, 15:00-16:30, 16:30-18:00, 18:00-19:30, 19:30-21:00, 21.00-22.30. Fler relax-pass kan bokas här på plats i mån av tillgänglighet.