Välj en sida

coronavirus

Information gällande Covid-19

Uppdaterad 2020-06-05
Med anledning av Covid-19 vill vi till er gäster dela med er information om hur vi här på Hotel Skansen hanterar situationen och hjälpa er att få svar på era frågor.

Vi följer folkhälsomydighetens rekommendationer och lovar att göra allt för att ni ska känna er trygga hos oss.

God handhygien är inget nytt inom vår bransch, utan vår rutin är, precis som alltid att tvätta händerna noga och ofta samt att ha handsprit tillgängliga på alla våra avdelningar. Nytt är nu att vi även ställer fram handsprit som är tillgängligt för er, alla våra gäster.

Vi har infört extra städrundor och lägger fokus på att desinficera kontaktytor så som dörrhandtag, lamp- och hissknappar, ledstänger mm.
Vid samtliga spabehandlingar använder våra terapeuter munskydd och handskar.
Vid förkylningssymtom stannar vår personal hemma från sina jobb. Vi ber er och hoppas att ni, våra gäster, också följer råden att stanna hemma vid förkylning.
Privatbokningar

*Vi följer våra ordinarie avbokningsregler, dvs. att ni kan avboka fram till och med dagen innan ankomst innan kl. 18.00 kostnadsfritt. Skulle ni känna er sjuka samma dag som er bokning infaller hjälper vi er att boka om till ett annat datum.

*Har ni bokat ett ej avbokningbart paket som gäller under en viss period och ni inte kan komma då så är vi till mötesgående och hittar gemensamt med er ett nytt datum längre fram som passar både er och oss.

*Har ni bokat via en OTA (Online Travel Agency så som expedia, hotels.com, booking) och vill göra en avbokning behöver dessa ske via samma plats som ni bokat igenom.

*Våra avbokningsregler gällande spabehandligar har vi ändrat. Normala avbokningsregler var 24 timmar innan bokad behandlingstid. Behandlingarna går nu att avboka med kortare framförhållning. Detta för att minska smittspridning om ni skulle känna er sjuka. Vi ber er trots detta om att avboka i god tid för vår skull, tack!

Grupp och konferensbokningar

Ni hittar era avbokningsregler i era bekräftelse brev, dessa gäller fortfarande.

Har ni passerat sista avbokningsdatum, ta kontakt med oss så hittar vi en gemensam lösning.

Spa
För att er spavistelse ska vara säker har vi infört spa-pass där max 20 personer får vistas i vår relaxavdelning samtidigt. Det har vi gjort för att ingen trängsel ska uppstå. För att få tillgång till vår relax krävs tidsbokning till ett av våra spa-pass: 09:00-10:30, 10:30-12:00, 12:00-13:30, 13:30-15:00, 15:00-16:30, 16:30-18:00, 18:00-19:30, 19:30-21:00. Fler spa-pass kan bokas här på plats i mån av tillgänglighet.

Sammankomster på mer än 50 personer

En allmän sammankomst är tydligt definerad i lag och avser exempelvis en demostration, förläsning, teater eller konsert. För att en sammanskomst ska ses som allmän krävs att arrangemanget arrangerars för allmänheten och att allmänheten har tillträde till den. Hotell och restaurang räknas inte till en allmän sammankomst. Hotell och restauranger berörs av trängselregler som Folkhälsomyndigheten beslutat om. Läs mer här.

Självklart ser vi till att ni enkelt kan hålla avstånd, tex. använder vi bara vartannat bord vid middag och frukost.  

Frukostbuffé

Vi följer folkhälsomydigheternas rekomendationer och kommer fortsätta servera frukostbuffé men kommer att se till att det inte blir trängsel vid buffén. Därför inför vi bordsplacering vid frukost samt frukosttider. Vi kommer att sätta er till bords och meddela er när ni får gå och ta från frukostbuffén. Vi hoppas att ni, våra gäster, kommer att ha förståelse för detta.

Baren

Ni kan fortfarande beställa dryck i baren men vi kommer att servera den till er vid det bord ni väljer att sitta vid. Tänk på att hålla avstånd, vi har gott om bord!

Restaurang

Vi ser till att ni kan hålla avstånd genom att placera sällskap glest. Vi har även flera matsalar att använda oss av.

 

Vi finns här för er!

Vi ser till att ni kan semestra och konferera tryggt hos oss.

Har ni fler frågor når ni oss på 0485-30530 eller info@hotelskansen.com

Vi har öppet

RESTAURANG
mån-fre 11:30 - 21:00
lör-sön 11:30 - 21.00

SPA

Relax
sön-tor 09.00-22.00
fre-lör 09.00-23.00

 

Behandlingar
Måndag- Lördag 09.00-19.00
Söndag 09.00-18.00

BOKNING
07.00-22.00

Kontakta oss

Tveka inte, vi hjälper er!